Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
SEVGİLİ GEZENBİLİR KURUCULARI VE AİLESİ HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
GEZENBİLİR Yonetimi çalışan ve emek veren buyuklerim kesinlikle eksiksiz bi organizasyondu ufak tefek şeylere kulak bile asılmaz, yemeğinden yarış etebına oto parkından tuvaletine aktivitelere çadır alanına hersey tam ve eksizdi bence böylesine güzel bi bölgede bu organizasyonun gerçekleşmesi doğanın güzelliği ayrı bi zevk, emeği geçen herkeze teşekkürler. SAYIN DÜZCE VALİSİNE,BELEDİYE BAŞKANINA,EMNİYET MÜDÜRÜNE,SİVİL SAVUNMA VE JANDARMAYA DİLE GETİREMEDİĞİM HERKEZE SPONSORLARA ÖZELLİKLE HUMA OTOYA,ADRENALİNE,MYNET E İSMİNİ SAYAMADIĞIM SPONSORLARA HERKEZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
SEVGİLİ uğur kalaycı,mustafa kemik,mert kığılı,adem ulukuş, ufuk sarnıç abilerime sonsuz teşekkürler.
SUZUKİ TAKIMI
) hakan,levent,çağlar abilerime destek ve tebriklerinden dolayı teşekkürler
Sevgi co pilotum ali abiye, tebrikte bulunan tuncay abime(TUNCAY CJ), ankaradan vedat abim ve eşine,(pancar motorcu) hasan abime,toz mertek e, teşşekür ederim
(fşirin) e kameramızı şarj ettikleri için teşekkür ederim.
SİZLERDE BİLİYORSUNUZ Kİ O VİNÇ İ ÇOK İSTEDİM VE KAZANDIM uğur abim girdemese girmezdim heralde,aracımın standart oluşundan ofroad 5.si koşu ve bisiklet 1.si geo caching 3.sü oldum kano ve duvardan sanırım sadece puan aldım ve tüm clasmanlarda yarıştım ve genel puan toplamımı yükselterek vinç e kavuştum
) VE SAĞOLSUNLAR ÇALIŞTIĞIM MASTER SERVİSİN SAHİPLERİ (ADEM BAY) VE (MEHMET İŞMEN) ARACININ VİNÇ TAMPONU DA BİZDEN DEYİP BENİ BİKERE DAHA SEVİNDİRMİŞ OLDULAR, ONLARADA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
İSİMLERİNİ DİLE GETİREMEDİĞİM BUYUKLERİM KIRILMASINLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.. saygılar benden Selçuk ŞAHİN.