2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,284
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

34sel toprağım yeter ama çatlatınız bizi ;D tamam seneye kesin gelecez ama insanoğluna bu kadarda işkence yapılmaski

Etiketler

..

100_0348.jpg

100_0351.jpg

100_0352.jpg

ata036' Alıntı:
34sel toprağım yeter ama çatlatınız bizi ;D tamam seneye kesin gelecez ama insanoğluna bu kadarda işkence yapılmaski
ben de simdilik bu kadar diyecektim :D malum köprü trafigi. erken yatmak gerek :smiley: devamı gelecek ama........

Ferdane hanım teşekkürler...
ferdane gül' Alıntı:
mezeci adnan abi ve ailesi

Işıl her zaman o leziz tatlara davetlisiniz..
şekerşey0606' Alıntı:
Allahım sana şükürki bu kampa katılmışım yarebbim:smiley:Adnan Abimizin bizlere kesintisiz olarak hazırlayıp sunduğu o lezziz tatları,Emin Abimzin veOğuzan Beyin bizimle payaştığı kahvaltıyı,çay krizlerimize yetişen komşularımızı,bitmek bilmeyen güzel aktiviteleri,döner kuyruklarındaki hoşsohbetleri,ateş başı gitar,dinletilerini,o muteşem doğa manzarasıyla bütünleşen sıcak ve samimi kamp ortamını unutmak imkansız..Bu kadar kalabalık ve aktivitesi bol bir etkinlik ancak bukadar güzel ve sorunsuz idare edilebilirdi.Emeği geçen herkese teşekkürler..

O kadar güzel Ereğli çileğini yiyipte hiç teşekkür edene rastlamadık yoksa benmi göremedim.?

abi aşkolssun ben ettim ya....hem de midem agrıyor diye herkese ikram edip adnana abiden de dedim....
leziz yemeklerinden sadece tahin-bal-limonu denedim gene çok teşk ederim
mezeci_67' Alıntı:
O kadar güzel Ereğli çileğini yiyipte hiç teşekkür edene rastlamadık yoksa benmi göremedim.?

SEVGİLİ GEZENBİLİR KURUCULARI VE AİLESİ HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
GEZENBİLİR Yonetimi çalışan ve emek veren buyuklerim kesinlikle eksiksiz bi organizasyondu ufak tefek şeylere kulak bile asılmaz, yemeğinden yarış etebına oto parkından tuvaletine aktivitelere çadır alanına hersey tam ve eksizdi bence böylesine güzel bi bölgede bu organizasyonun gerçekleşmesi doğanın güzelliği ayrı bi zevk, emeği geçen herkeze teşekkürler. SAYIN DÜZCE VALİSİNE,BELEDİYE BAŞKANINA,EMNİYET MÜDÜRÜNE,SİVİL SAVUNMA VE JANDARMAYA DİLE GETİREMEDİĞİM HERKEZE SPONSORLARA ÖZELLİKLE HUMA OTOYA,ADRENALİNE,MYNET E İSMİNİ SAYAMADIĞIM SPONSORLARA HERKEZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
SEVGİLİ uğur kalaycı,mustafa kemik,mert kığılı,adem ulukuş, ufuk sarnıç abilerime sonsuz teşekkürler.
SUZUKİ TAKIMI :smiley:) hakan,levent,çağlar abilerime destek ve tebriklerinden dolayı teşekkürler
Sevgi co pilotum ali abiye, tebrikte bulunan tuncay abime(TUNCAY CJ), ankaradan vedat abim ve eşine,(pancar motorcu) hasan abime,toz mertek e, teşşekür ederim
(fşirin) e kameramızı şarj ettikleri için teşekkür ederim.
SİZLERDE BİLİYORSUNUZ Kİ O VİNÇ İ ÇOK İSTEDİM VE KAZANDIM uğur abim girdemese girmezdim heralde,aracımın standart oluşundan ofroad 5.si koşu ve bisiklet 1.si geo caching 3.sü oldum kano ve duvardan sanırım sadece puan aldım ve tüm clasmanlarda yarıştım ve genel puan toplamımı yükselterek vinç e kavuştum :smiley:) VE SAĞOLSUNLAR ÇALIŞTIĞIM MASTER SERVİSİN SAHİPLERİ (ADEM BAY) VE (MEHMET İŞMEN) ARACININ VİNÇ TAMPONU DA BİZDEN DEYİP BENİ BİKERE DAHA SEVİNDİRMİŞ OLDULAR, ONLARADA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
İSİMLERİNİ DİLE GETİREMEDİĞİM BUYUKLERİM KIRILMASINLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.. saygılar benden Selçuk ŞAHİN.

VE AOSS sitesinden ve kamp alından komşum sofrasına ortak eden BAYRAM ustama :smiley:) çok teşekkür ederim.

GERÇEKTEN ÇOK MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON OLMUŞ, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. İYİKİ VARSINIZ.
FESTİVALİ HEM DUYURU FORUMUNDAN HEMDE BU FORUMDAN BAŞTAN SONA TAKİP ETTİM. ÇOK İSTEDİĞİM HALDE MAALESEF KATILAMADIK.
BİZLER ORADA OLAMADIĞIMIZ HALDE NEFİS FOTOĞRAFLARI İLE OLAYLARI YAŞAMIŞ GİBİ HİSSETMEMİZİ SAĞLAYAN FOTOĞRAFÇILARA DA TEŞEKKÜRLER.
AMA KUŞ RESİMLERİ 1-2 KARE İDİ BAŞKA KUŞ RESMİ ÇEKEN, KUŞ SESLERİNİ KAYDEDEN OLMADIMI ACABA, VARSA BEKLİYORUZ...
BİR SORUM DAHA VAR, BAZI KARELERDE OLTA GÖRMÜŞTÜM. BALIK TUTABİLEN OLDUMU ACABA?

EN KISA ZAMANDA BAŞKA ETKİNLİKLERDE BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİYLE TEKRARINI BEKLİYORUZ.
SAHİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KARAVANLA KATILABİLECEĞİMİZ ETKİNLİK OLACAKMI ACABA? NEREDEN TAKİP EDECEĞİZ? BEN ARADIM SİTEYİ GÖREMEDİM.

tebrik ederim,gelecegin offroadcularını (belki de beni de ;) ) cesaretlendirdin .
sellçuk' Alıntı:
VE AOSS sitesinden ve kamp alından komşum sofrasına ortak eden BAYRAM ustama :smiley:) çok teşekkür ederim.

kokteknik' Alıntı:
sen gelde tüm rekorlar senin olsun iki madalya 2 tişört birde uzatma kablosu aldım seneye sana veririm :smiley:

Bülent tebrik ederim.

arı' Alıntı:
GERÇEKTEN ÇOK MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON OLMUŞ, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. İYİKİ VARSINIZ.
FESTİVALİ HEM DUYURU FORUMUNDAN HEMDE BU FORUMDAN BAŞTAN SONA TAKİP ETTİM. ÇOK İSTEDİĞİM HALDE MAALESEF KATILAMADIK.
BİZLER ORADA OLAMADIĞIMIZ HALDE NEFİS FOTOĞRAFLARI İLE OLAYLARI YAŞAMIŞ GİBİ HİSSETMEMİZİ SAĞLAYAN FOTOĞRAFÇILARA DA TEŞEKKÜRLER.
AMA KUŞ RESİMLERİ 1-2 KARE İDİ BAŞKA KUŞ RESMİ ÇEKEN, KUŞ SESLERİNİ KAYDEDEN OLMADIMI ACABA, VARSA BEKLİYORUZ...
BİR SORUM DAHA VAR, BAZI KARELERDE OLTA GÖRMÜŞTÜM. BALIK TUTABİLEN OLDUMU ACABA?

EN KISA ZAMANDA BAŞKA ETKİNLİKLERDE BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİYLE TEKRARINI BEKLİYORUZ.
SAHİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KARAVANLA KATILABİLECEĞİMİZ ETKİNLİK OLACAKMI ACABA? NEREDEN TAKİP EDECEĞİZ? BEN ARADIM SİTEYİ GÖREMEDİM.

100_3696-1.png

Bülent kardeşim tebrik ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR