Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
mezeci_67' Alıntı:
O kadar güzel Ereğli çileğini yiyipte hiç teşekkür edene rastlamadık yoksa benmi göremedim.?
Adnan abi, organik çileklere, sucuklu yumurtaya, Mangalda ağır ağır pişmiş Lüfere, Güler yüzüne ( Allah soldurmasın ) ve bayılarak yediğim Kestane ballı muzlu kivili tatlıya teker teker teşekkür eder. Ellerinden öperim.
İsmailin yerine otobüsle geldiğimide topuk yaylasına yürüyerek çıkma denememin 2 Km sinde yetişip beni kurtaran Mustafa üstad ve Zerrine ( Ceranusa ) teşekkürler.
Yürüdüğüm 2 km rampadan sonra abandon olan bünyemi toplamaya çalışırken İlk defa edindiğim çadırımı bir çırpıda kurup güler yüzlerini benden esirgemeyen murat ve ali üstadlara teşekkürler.
İlk defa gece çadırda uyumamda ( Genelde ateş başında sabahlarım kar-kış ) büyük lojistik desteğini ( Çadır-Uyku tulumu-Mat ) benden esirgemeyen dayıma teşekkürler.
Etkinlikler olur biter sadece anılar kalır. Benim aklımda sürekli hızla ve telaşla önümden geçen gezenbilir görevlileri. etkinliklere üyeleri haberdar edip yetiştirmek için yoğun telsiz anonsları, Güzel bir manzara, Sıcak, güler yüzlü ve elindeki eteğindeki paylaşmak için çırpınan doğa sevdalıları kaldı.
Bu festivali hayata geçirip iştirak etmemizi sağlayan isimsiz kahramanlarada ( gezenbilirden yada dışardan gönüllü ordusu ve sponsorlar ) çok teşekkürler. Sizleri alkışlıyoruz. Nice etkinliklerde görüşmek ümidiyle