ferdane gül
Zirve
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
bu resimde benim offroad alanındaki halim
bu resimde benim offroad alanındaki halim
varlığına bakamadık bile aşşağı bölgede arladaşlar orada yer yok buraya kuracaksınız deyince kurduk mecbur oraya neyse genel olarak çok iyiydi böyle bi organizasyonda bu kadar olur herhalde...cidowsky' Alıntı:selam ytseden bizde cuma günü geldik bizede organizatör arkadaşların ağaçlık alanda yer yok aşağıya açık alana kurun yönlendirmesi ile karşılaştık bizdede ufaklık vardı biliyorsunuz biz inat ettik aradık taradık ağaçlık alanda bulduk ve kampı attık keşke sizde arasaydınız var gibiydi bi iki yerde
ytseden' Alıntı:Yav cok güzeldi ama çokluğun olduğu her yerdeki gibi bazı arkadaşlar huzur kaçırıcı eylemlere devam etti
Bide moderatör arkadaşlar emeğinize sağlık hakkınızı ödeyemeyiz ama bana dokunan bi konuyu belirtmeden geçemeyeceğim; Biz cmts sabah geldik ve bize sıkı sıkıya çadır kurma ve park yeri konusu tembihlendi 1,5 yaşındaki kızımla güneşin anlına mecburen çadırı kurduk arabayı gösterilen park yerine koyduk ( kamp alanına girişte solda ) ancak bizden sonra gelen arkadaşlar bize yasak denilen yerlere hem çadırlarını kurdular hemde araçlarını parkettiler buna içerledim doğrusu..
kokteknik' Alıntı:,mustafa kemik,mert kığılı,adem ulukuş, ufuk sarnıç abilerime sonsuz teşekkürler.
SUZUKİ TAKIMI ) hakan,levent,çağlar abilerime destek ve tebriklerinden dolayı teşekkürler
Sevgi co pilotum ali abiye, tebrikte bulunan tuncay abime(TUNCAY CJ), ankaradan vedat abim ve eşine,(pancar motorcu) hasan abime,toz mertek e, teşşekür ederim
(fşirin) e kameramızı şarj ettikleri için teşekkür ederim.
SİZLERDE BİLİYORSUNUZ Kİ O VİNÇ İ ÇOK İSTEDİM VE KAZANDIM uğur abim girdemese girmezdim heralde,aracımın standart oluşundan ofroad 5.si koşu ve bisiklet 1.si geo caching 3.sü oldum kano ve duvardan sanırım sadece puan aldım ve tüm clasmanlarda yarıştım ve genel puan toplamımı yükselterek vinç e kavuştum ) VE SAĞOLSUNLAR ÇALIŞTIĞIM MASTER SERVİSİN SAHİPLERİ (ADEM BAY) VE (MEHMET İŞMEN) ARACININ VİNÇ TAMPONU DA BİZDEN DEYİP BENİ BİKERE DAHA SEVİNDİRMİŞ OLDULAR, ONLARADA SONSUZ TEŞEKKÜRLERAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.. saygılar benden Selçuk ŞAHİN.
tebrikler başarıların devamını dilerim
anne kanoyu da ihmal etmedi amacidowsky' Alıntı:ömer ya ben niye 9 kişiyle geldim zannediyorsun hepsinin bi görevi vardı tabiki fotografçımıda yanımda getirdim ben kamp alanında bol bol foto çekmek onun göreviydi anneyide getirdik yemek çay faslı ondan soruldu vs vs hahahahah
enerjisine bayıldım.hatta bir ara baktım ip atlıyorducidowsky' Alıntı:evet ya anne trekking yaptı kano yaptı hatta tutmasam yapay duvarada tırmanacaktı