2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,305
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

bu resimde benim offroad alanındaki halim ;)

gezenbilir düzce topuk yaylası 361.jpg

Etiketler

agaçsız alanda çadır kuranların kendi istegiyle kurduklarını sanmıştım ,şimdi bu serzenişleri okuyunca üzüldüm,çadırları biraz daha sıklaştırarak aralara alabilirdik sizleride ,araçların ayrı yerde durması da güzel oldu ,herkez rahat etti araçların çadırın yanında durmasının zaten anlamı yok, eşyaları indirince araç bir daha lazım olmuyor .

çok zor şartlarda çekilen 2 resim ;)

emegi geçen herkese teşekkürler

gezenbilir düzce topuk yaylası 348.jpg

gezenbilir düzce topuk yaylası 349.jpg

cidowsky' Alıntı:
selam ytseden bizde cuma günü geldik bizede organizatör arkadaşların ağaçlık alanda yer yok aşağıya açık alana kurun yönlendirmesi ile karşılaştık bizdede ufaklık vardı biliyorsunuz biz inat ettik aradık taradık ağaçlık alanda bulduk ve kampı attık keşke sizde arasaydınız var gibiydi bi iki yerde
varlığına bakamadık bile aşşağı bölgede arladaşlar orada yer yok buraya kuracaksınız deyince kurduk mecbur oraya :( neyse genel olarak çok iyiydi böyle bi organizasyonda bu kadar olur herhalde...

ytseden' Alıntı:
Yav cok güzeldi ama çokluğun olduğu her yerdeki gibi bazı arkadaşlar huzur kaçırıcı eylemlere devam etti :(
Bide moderatör arkadaşlar emeğinize sağlık hakkınızı ödeyemeyiz ama bana dokunan bi konuyu belirtmeden geçemeyeceğim; Biz cmts sabah geldik ve bize sıkı sıkıya çadır kurma ve park yeri konusu tembihlendi 1,5 yaşındaki kızımla güneşin anlına mecburen çadırı kurduk arabayı gösterilen park yerine koyduk ( kamp alanına girişte solda ) ancak bizden sonra gelen arkadaşlar bize yasak denilen yerlere hem çadırlarını kurdular hemde araçlarını parkettiler buna içerledim doğrusu..

1000 kişilik yer var denip açık alan gösterilince, sonra ağaçların altındaki mutlu tabloyu ve aralardaki boşlukları görünce kendimi sığıntı gibi hissettim. Motosiklet etkinliklerinde hiç kendimi böyle hissetmemiştim. Herkesin birbirine yardımcı oluşuna alışkınım.

Eşimin yanıkları su anda su toplamakta...

Bu arada - çok da umursadığımdan değil ama - araba için gösterilen yer ile çadırımızın arası 250 metredir.

56240103.jpg
EMOK Bergama Festivali - 2005

Bu da, sırf festival için kavga dövüş diktirdiğim hamaklarım ile Topuk Yaylası'nda güneşten nasıl korunduğumuz:

cadir_cozumum_2.jpg
Bizim için kurduğum günlük. Sormadan söyleyeyim: Arka plandaki torbalar başkalarından uçan torbalardır. Her uçan torba üstüne taş konularak sabitlenmiş, dönerken çöpe atılmıştır.Görülen dallar da yerden bulunmuştur.

cadir_cozumum.jpg
Eşyalar için çözümüm.

bizim ufaklıkların tanışmasını kaynaşmasını çok istemiştim keşke telefonlarımız alsaydık biizm hemen yanımızda biraz sıkışarak bi çadırlık alan vardı

kokteknik' Alıntı:
,mustafa kemik,mert kığılı,adem ulukuş, ufuk sarnıç abilerime sonsuz teşekkürler.
SUZUKİ TAKIMI :smiley:) hakan,levent,çağlar abilerime destek ve tebriklerinden dolayı teşekkürler
Sevgi co pilotum ali abiye, tebrikte bulunan tuncay abime(TUNCAY CJ), ankaradan vedat abim ve eşine,(pancar motorcu) hasan abime,toz mertek e, teşşekür ederim
(fşirin) e kameramızı şarj ettikleri için teşekkür ederim.
SİZLERDE BİLİYORSUNUZ Kİ O VİNÇ İ ÇOK İSTEDİM VE KAZANDIM uğur abim girdemese girmezdim heralde,aracımın standart oluşundan ofroad 5.si koşu ve bisiklet 1.si geo caching 3.sü oldum kano ve duvardan sanırım sadece puan aldım ve tüm clasmanlarda yarıştım ve genel puan toplamımı yükselterek vinç e kavuştum :smiley:) VE SAĞOLSUNLAR ÇALIŞTIĞIM MASTER SERVİSİN SAHİPLERİ (ADEM BAY) VE (MEHMET İŞMEN) ARACININ VİNÇ TAMPONU DA BİZDEN DEYİP BENİ BİKERE DAHA SEVİNDİRMİŞ OLDULAR, ONLARADA SONSUZ TEŞEKKÜRLERAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.. saygılar benden Selçuk ŞAHİN.
tebrikler başarıların devamını dilerim

Elektrik olduktan sonra ne olacak ki. Her zaman yardımlaşırız. ;)

Selamlar
Ferhat

bidaha ki kampa artık benimkinin resimlerini koymaya çalışıyorum ama muvaffak olamadım bi türlü inşallah becericem :smiley:

bendende gelecek bi kaç resim

ömer ya ben niye 9 kişiyle geldim zannediyorsun hepsinin bi görevi vardı tabiki :D fotografçımıda yanımda getirdim ben kamp alanında bol bol foto çekmek onun göreviydi :D anneyide getirdik yemek çay faslı ondan soruldu vs vs hahahahah

cidowsky' Alıntı:
ömer ya ben niye 9 kişiyle geldim zannediyorsun hepsinin bi görevi vardı tabiki :D fotografçımıda yanımda getirdim ben kamp alanında bol bol foto çekmek onun göreviydi :D anneyide getirdik yemek çay faslı ondan soruldu vs vs hahahahah
anne kanoyu da ihmal etmedi ama :D

evet ya anne trekking yaptı kano yaptı hatta tutmasam yapay duvarada tırmanacaktı :D

cidowsky' Alıntı:
evet ya anne trekking yaptı kano yaptı hatta tutmasam yapay duvarada tırmanacaktı :D
enerjisine bayıldım.hatta bir ara baktım ip atlıyordu :D

eee kimin kızıyım kime çektigğim belli bi laf vardı tam buna uyan ama ben onu sölemeyecem yani :D puhaaaaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR