2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,767
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

dsc0429vf.jpg

dsc0431a.jpg

dsc0433f.jpg

Etiketler
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

dsc0434x.jpg

dsc0435t.jpg

dsc0438j.jpg

dsc0457w.jpg

dsc0458b.jpg

dsc0460w.jpg

dsc0466z.jpg

dsc0470l.jpg

dsc0475w.jpg

dsc0476s.jpg

dsc00783b.jpg

dsc00784a.jpg

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
alp bende sade bir resim var
arkadaşlar bu orman içinde doğal bir ağaç resmi ay ceylan a benziyor canlısını görmek çok daha güzel
Çok hoş :smiley: diğer görseller de tabii. Dosod ekibine tebriklerimi iletiyorum bu güzel organizasyondan dolayı. Bu sene kaçtı, seneye görüşmek umuduyla ;)

bizim saha epey duruldu

ufuk28' Alıntı:
Ağaca çarpan aracın sahibi ve de pilotun babasıyım
Bizim şanssızlığımız şu oldu;
Kamp alanına geç ulaştık, dolayısıyla parkur yarış saati yaklaştığı için kapatılmıştı
Oğlum ancak el feneriyle yürüyerek parkurda bir tur attı ama tabiki tam olarak tanımaya yetmiyor
Zifiri karanlıkta hiç bilmediği ilk kez girdiği bir orman içinde, biraz da zaman kaybetmemek için hız yapınca o virajda kaza kaçınılmaz oldu
Neyseki kendisinde ve co-pilotunda bir şey yok
Tabiki gönül isterdiki parkuru tamamlasın ve gündüz yarışına da katılsın ama olmadı
Ayrıca ilk kez böyle bir yarışa katıldı, ben cesaretinden ötürü kendisini kutluyorum
Her zaman arkasındayım, çünkü o bu spora gönül vermiş bir delikanlı
Serkan beyede kaza sonrası göstermiş olduğu ilgiden dolayı bir kere daha teşekkür ediyorum

Oğlunuza ve bu spora olan desteğiniz beni size hayran bıraktı. Saygılar demekten başka birşey diyemiyorum...

valla, gece görsellerini gördükçe geç geldiğime daha çok üzülüyorum...

[attachment=2][attachment=2]

Resim 117.jpg

_DSC2786.jpg

benim fotomu çeken makinaların ses ve sedaları nerideki acep hı?

binefatçiftliği' Alıntı:
ufuk28' Alıntı:
Ağaca çarpan aracın sahibi ve de pilotun babasıyım
Bizim şanssızlığımız şu oldu;
Kamp alanına geç ulaştık, dolayısıyla parkur yarış saati yaklaştığı için kapatılmıştı
Oğlum ancak el feneriyle yürüyerek parkurda bir tur attı ama tabiki tam olarak tanımaya yetmiyor
Zifiri karanlıkta hiç bilmediği ilk kez girdiği bir orman içinde, biraz da zaman kaybetmemek için hız yapınca o virajda kaza kaçınılmaz oldu
Neyseki kendisinde ve co-pilotunda bir şey yok
Tabiki gönül isterdiki parkuru tamamlasın ve gündüz yarışına da katılsın ama olmadı
Ayrıca ilk kez böyle bir yarışa katıldı, ben cesaretinden ötürü kendisini kutluyorum
Her zaman arkasındayım, çünkü o bu spora gönül vermiş bir delikanlı
Serkan beyede kaza sonrası göstermiş olduğu ilgiden dolayı bir kere daha teşekkür ediyorum

Oğlunuza ve bu spora olan desteğiniz beni size hayran bıraktı. Saygılar demekten başka birşey diyemiyorum...

Teşekkür ediyorum Haluk bey

[attachment=1]

DSC02939.jpg

.

_?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR