2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,767
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

[attachment=1]

Resim 189.jpg

Etiketler
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

[attachment=1]

Resim 190.jpg

[attachment=1]

Resim 191.jpg

[attachment=1]

Resim 163.jpg

[attachment=1]

Resim 079.jpg

[attachment=1]

Resim 178.jpg

[attachment=1]

Resim 154.jpg

[attachment=1]

Resim 195.jpg

Birazda bizden birkac kare gelsin ekseriye Behram Sina BAYRAMOĞLU nun çektikleri dir.takdirlerinize ........M.Bayramoğlu.

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
arkadaşlar özür diliyorum resimleri ve sonuçları atamadım bir organizasyonu bitirdik ama işler bitmiyor
12 ilin haberleşmesini sağlayacak Başbakanlık afet koordinasyon merkezi ve Düzce Valiliği Afet Koordinasyon merkezi ile
Amatör telsizcilerinde faydalanacağı özel bir role sistemini kurmaya başladık sabah dağa çıkıp bu saatlerde dönüyorum
ama arkadaşlar bizdekii tüm resimleri http://www.dosod.org/galeri.html?func=viewcategory&catid=11 bu sitede paylaşmış
şimdilik buradan bakalım ben sonuçları yarın öğlene kadar yayınlayacağım

Selam Serkan abi resimleri sana aktarırım msn lazım buraya yüklemem uzun sürüyo

Selamlar,
paylaşımlar çok hoş, teşekkürler...

Bende Dosod' un sitesini incelerken bu görselleri buldum...
Bazılarını paylaşıvermişim burada... ;) Hay Allah! ;D ;D ;D

oruk_yaylasi_off_road_kampi_52_20100923_1139420255.jpg

oruk_yaylasi_off_road_kampi_69_20100923_1474143739.jpg

oruk_yaylasi_off_road_kampi_85_20100923_1745007259.jpg

İsmail kardeşim,
Göle yüzmeye girerken benden düşen, senin bulup verdiğin, pervane difüzörünün alt parçası 270-Euro' imiş :eek: :eek: :eek: :eek:
Teşekkürler kardeş... :smiley: ;) :smiley:

Zafer dostum,
Yeni makinenin başına gelene çok üzüldüm... Her türlü yardıma canımla kanımla hazırım... Geçmiş olsun...

Serkan - Büyük Adam - Adam Gibi Adam :smiley: ,

Sonuçları açıklaman kendimizi değerlendirmemiz açısından çok iyi... Araç marka ve modelleri ile co-pilot' ların isimleride olsaydı keşke...
Benimki ile aynı Grand Cherokee ile yarışan, Off-Road şampiyonu diye bildiğim pilot ve bizden daha tecrübeli olan co-pilotunun derecelerinin bizden sadece 2 salise farklı olmasını öğrenmem sevindirdi beni...

Sende bazı görseller daha olacak, bana foto makinende gösterdiğin hani, onlarıda görebilir miyiz lütfen?
Bide öceki mesajımda söylediğim gibi, etabın ilk çamurunun ordaki ceylan şeklinde ağacın fotosu var mı?

Teşekkürler, görüşelim...

dsc0177u.jpg

dsc0215w.jpg

gülcan çekirdek aileye selam söyle

dsc0239fi.jpg

dsc0235tg.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR