2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihoz66 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 465
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,656
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

resim konusunda sınıfta kalmanızdan korkmuştum geziye hazırlanırken beatrix ergun beye çekimler için bunler hep yemekten bahsediyor demiştim resimler ve videolar karşısında mahçup oldum ellerinize ve depolarınza sağlık. çok güzel olmuş sabah siz toplanmaya başladığınızdan beri sizinle idim pc başında.
ergun bey resimdeki senin aracın önünde ki koca tekerli mavi aracın marka ve modeli nedir acaba :D

Etiketler

fatih abi suziyle ilk geziniz güzel geçmiş. hemen rescue takımı olmuşsun bakıyorum. şöyle beline kadar batıramadınmı suziyi sen... tabi batmıyor dimi keçi... arabayada alışmışsındır artık.

yaa kardeşim senin yaptığın araba batarmı? suzi tam keçi rescue.sağol ellerine sağlık hiç utandırmadı beni

elinize ve emeğinize sağlık gerçekten çok güzel gezi olmuş

arkadaşlar sizinle çamurlu bölgelerde kalamdığım için üzgünüm ama hep birlikte bunun acısını çıkaracağız.(zaten ben giderken anlamıştım çamur için kaşındığınızı) ;D

fatihöz zate gezenbliire ilk gelen siz olarak bunun olacağını yazmıştınız :D

evedilaz' Alıntı:
çokşey kaçırdınız fatih by

denizciğim sizleri ve ekibi tanımak yetti bana.daha çoookkk beraber olup çamurları savuracağız sağa sola.(ama üzülmedim dersem yalan olur)

benim tanınmış off-road çı doktor müşterim istanbula öyle çamurlu gelince aracı yıkatamıyordu veya yıkamacı bulamıyordu. sanırım fatih bey bundan kaçtı :D :D

Ahoooooo.....!!!! Bazılarınız daha hala eve giderken ben Avcılar'a eve gelip banyomu yapıp tam iki saat içinde Ormanlıya' kahve önündeki arabama bir bakıp döndüm bile....! ( İçinde önemli bir şey unutmuşumda, almam gerekti.....! ) ;D ;D ;D

Gezenbıulır 2 Ormanlı 010.jpg

seyyah-34' Alıntı:
benim tanınmış off-road çı doktor müşterim istanbula öyle çamurlu gelince aracı yıkatamıyordu veya yıkamacı bulamıyordu. sanırım fatih bey bundan kaçtı :D :D

yok be abi yıkamacıda alıştı bana lifte kaldırıyor önce altını yıkıyor aracın sonra üstünü.benbulunduğum yer itibariyle bazen öğlen yemek saatlerinde bile kendimi çamura atıyorum.(yıkamacı özel gözlük istedi benden çamur gözüne kaçıyormuş haklı adam)

beatrix' Alıntı:
Ahoooooo.....!!!! Bazılarınız daha hala eve giderken ben Avcılar'a eve gelip banyomu yapıp tam iki saat içinde Ormanlıya' kahve önündeki arabama bir bakıp döndüm bile....! ( İçinde önemli bir şey unutmuşumda, almam gerekti.....! ) ;D ;D ;D

yaa ergun valla nazar değdi senin araca tam bizim guruba selam verdin aracın radyatörü patladı

bende assolisltler sonradan çıkarlar tezi yapıyorsunuz sandım özür diler geçmiş olsun dileklermi sunarım. umarım önemli bir durum yoktur.
yine akslarla ilgili sorun varsa haberim olsun beatrix ergun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR