2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihoz66 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 465
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,654
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

pancarmotorcu' Alıntı:
tüm katılan arkadaşlara teşekkürler keyifli bir geziydi balıklar için can arkadaşımızada çok teşekkürler balıga doyduk

hocam seninde pişirmediki hakkını yemeyelim yani

Etiketler

beatrix' Alıntı:
ACİL YARDIM---------------ACİL YARDIM--------------------ACIL YARDIM

Kumsaldaki sürüş ile ilgili muhteşem bir video çektim ama biraz uzun sürmüş ve tam 130 MB. Fhotobucket 100 MB üstünde kabul etmiyor gönderemiyorum, ne yapabilirim???

windows movie maker diye bir program var. orada istediğiniz boyuta kadar düşürebilirsiniz...

programı googleda aratın. indirin (küçük bir program)

sonra istediğiniz videoyu programa yapıstırın ve bilgisayarınıza tekrar kaydedin. sizi boyutunun ne olmasını istediğiniz sorar istediğiniz boyutu yazın. böylece görüntü kalitesinde feda ederek boyutu düşürecektir...

Geziye katılan, fotoğrafları çeken ve emeği geçen herkese güzel gezi kareleri için teşekkürler. Aracında problem çıkanlarada geçmiş olsun diliyorum arkadaşlar.

fatih abi sağol 1,5 saat kurtarılmayı bekledim sen olmasaydın durum pek iç açıcı olmazdı, resimler yarın benden, sağlıcakla kalın.

kardeşim ayıp ediyorsun ben kalsam 1.5 saat sen beni çekmeye gelmezmiydin

bu arada standart suzukisi ile bize hiç bir problem yaratmayan gittiğimiz her yere gelen koray yüzen_adam ve standart honda crv'si aynı performansı gösteren can (canadalı) kardeşime (balıkları unutmayalım) ve herkese teşekkür ederim.

Bu video herhalde gezinin en uzun videosu oldu.... ;D
Serkan'ın arabasından Ergun'un kamerasından....! ;)

th_ormanlplaj.png

güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler daha çok çamur fotoğrafı bekliyoruz.aracı arızalanan arkadaşlara da geçmiş olsun...

Güzel bi geziydi herkese teşekkürler ... ve ayrıca emre abi (doom) ve mehmat abi ( express) araclarınızda banada yer ayırdığınız için sağolun.. Can abi istarvitler süperdi ... ergun abimize geçmiş olsun .... Yunus abi istavritler tavada süperdi bundan sonra tavan yanında olsun ;) Arkadaşlar arabalarınızı üzmeyin Ayazağa da çok yorulacaklar ;D ;D ;D

Arkadaslar bendede resimler var ama loptop nete baglanmiyor oyuzden yukluyemedim Su an bile cep telden msj yaziyorum cok keyifli bir geziydi evden cikis eve donus tam 317 km yol yapmisim ve soylemeden duramiycam tavadaki balik muhtesemdi bir pc buldugum an daha detayli anlaticam o son girdigimiz camuru :smiley:)

gezi gercekten güzeldi ama camura bulaşamadık kum aracları baya zorluyordu emeği gecen herkeze teşekür ederiz bi sonraki gezide görüşmek üzere resimlerin dewamı yokmu??

expres' Alıntı:
bu geziyi düzenleyen, emeği geçen herkese teşekkürler, biraz bana uzaktı yordu ama değdi, hele o akşam yapılan çamur banyosu yokmu herşeye değdi, az daha tertemiz arabalarla eve dönecektik, çamur etabına katılamayan arkadaşlar çok şey kaçırdı :smiley: mithatcan bile katıldı gerisini siz düşünün :D :D :p bu arada ufakdan reklam olduk çakılda ne güzel batıyomuş meğer araba :smiley: fatih abi sağol 1,5 saat kurtarılmayı bekledim sen olmasaydın durum pek iç açıcı olmazdı, resimler yarın benden, sağlıcakla kalın.
aşk olsun abi biz ellerimizle kazdık tekerinin altını ama kötü batmışsın...;D ;D ;D

bu geziye istarvit buluşması diyebiliriz,ayazağa grubu bakalım ne hazırlayacak ,kuzu çevirme fena olmaz hani ;D

muhahaha off road yapacaz tarık abi yemek yemeğe vakit olacakmı hesapla ayazağaya nazlıyı getirme sakın abi :smiley:işimiz uzun ayazağada ;D
bull' Alıntı:
bu geziye istarvit buluşması diyebiliriz,ayazağa grubu bakalım ne hazırlayacak ,kuzu çevirme fena olmaz hani ;D

gelen herkese çok teşekkürler..emeği geçenlere tavısa ızgarasına tekerine sağlık..çamur etabına katılamayan arkadaşlar için ayrıca sadece çamur gezisi düzenleyeceğiz o bölgeye..

efenim kum & çamur keyfiniz pek güzel olmuş.. kum yoktu ama biz de beşiktaş sokaklarında çamura bulandık botlarımızla :smiley:))) herkese selam olsun..... emre&serap

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR