eeg52
Zirve
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)
seyyah-34 aman deyin hiç öyle bir şey olabilir mi ,hadi kupayı hallettim sabaha kadar eee nerde motor parçaları onları her an yedekte tutmuyoruz ki....zaten öncelikle motoru dağıttık hızımızı alamayınca da kupayı da aradan çıkartalım dedik lakin 2.Çatalca gezisine alaatinin cini olsa belki yetişirdi !........
seyyah-34' Alıntı:eeg52 ergican eğer gerçektende o araçtan o saatte canlı yayın yapıyorda bide yarın bu konvoya katılıyorsanız sizi yakından tanımak isterim doğrusu ciddi olduğunuzu sanmıyorum öyle saatler kalmış bir organizasyona sizin araç o halde !!! katılacak ? inanmak imkansız bu işin doğasına aykırı sanırım bu görüntüler arkadaşlara yapılmış şaka olsa gerek ben yılların tecrübesine dayanarak o araç o saatte o halde ise yarın kesinlikle o konvoya katılamaz katılırsa gelip ellerinizden öperim akşama hayırlı haberler ile bekliyorum hadi kolaygelsin
seyyah-34 aman deyin hiç öyle bir şey olabilir mi ,hadi kupayı hallettim sabaha kadar eee nerde motor parçaları onları her an yedekte tutmuyoruz ki....zaten öncelikle motoru dağıttık hızımızı alamayınca da kupayı da aradan çıkartalım dedik lakin 2.Çatalca gezisine alaatinin cini olsa belki yetişirdi !........