2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihoz66 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 465
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,663
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

seyyah-34' Alıntı:
eeg52 ergican eğer gerçektende o araçtan o saatte canlı yayın yapıyorda bide yarın bu konvoya katılıyorsanız sizi yakından tanımak isterim doğrusu ciddi olduğunuzu sanmıyorum öyle saatler kalmış bir organizasyona sizin araç o halde !!! katılacak ? inanmak imkansız bu işin doğasına aykırı sanırım bu görüntüler arkadaşlara yapılmış şaka olsa gerek ben yılların tecrübesine dayanarak o araç o saatte o halde ise yarın kesinlikle o konvoya katılamaz katılırsa gelip ellerinizden öperim akşama hayırlı haberler ile bekliyorum hadi kolaygelsin

seyyah-34 aman deyin hiç öyle bir şey olabilir mi ,hadi kupayı hallettim sabaha kadar eee nerde motor parçaları onları her an yedekte tutmuyoruz ki....zaten öncelikle motoru dağıttık hızımızı alamayınca da kupayı da aradan çıkartalım dedik lakin 2.Çatalca gezisine alaatinin cini olsa belki yetişirdi !........ :smiley:

Etiketler

arkadaslar cok guzel bır gundu. Aranızdan erken ayrıldıgım ıcın cok uzgunum kucuk cocuklar gelınemeyecegını bır kez daha anlamıs oldum. Benı kumda ceken suzukı ye cok tesekkurler. fatıhoz 66 :(

evet dönüldü ormanlı sahil ve ardından çamur etabı herkes yorgun ,ayrıntılar gelecek ,Ergun kardeşime de bir kez daha geçmiş olsun diyoruz... :smiley:

Sn demek ben yanlış anladım veya siz şaka yaptınız o araçla katılacağı izlenimi oluştu bende hatta canadalı bey de size geçmiş olsun diyor bu konu üzerine o resimleri verip ayrıca sabaha kavga var dediniz bende sabaha bir mucize olucak galiba dedim.
bu arada meslek neydi acaba aracı bu kadar dağıttığınıza göre meslektaşmıyız yoksa

evet arkadaşlar kazasız belasız ormanlı 2 tamamlanmıştır küçük aksaklıklar olsada bukadar kalabalık bi gezide olabilecek aksaklıklardı
katılan tüm arkadaşlaa teşekkür ederiz . gezinin inceiz gölet bötümünü kaçıran arkadaşlar videoları seyredince çok pişman olucaklar

evet bomba görüntüler geliyor

evedilaz' Alıntı:
evet bomba görüntüler geliyor

sizleri sabahın 07:30 dan beri pc başında beklediğimi belirtmek isterim şayet sizin arkanızdan yazdıklarımı okumadı iseniz

abilerim offroad gezilerimiz bölümüne yeni bir konu açalım resimleri oraya koyalım isterseniz toplu olsun...

th_Gezenbulr2Ormanl001.png

th_Gezenbulr2Ormanl025.png

th_Gezenbulr2Ormanl002.jpg

th_Gezenbulr2Ormanl027.png

th_Gezenbulr2Ormanl003.png

th_Gezenbulr2Ormanl028.png

th_Gezenbulr2Ormanl029.png

th_Gezenbulr2Ormanl030.png

Gezenbulr2Ormanl006.png

Gezenbulr2Ormanl008.png

Gezenbulr2Ormanl017.png

Abi yeni konu açılınca  bu mesajda buraya taşınmış yanlış anlaşılmasın. Atın buraya resimleri gelsin görelim. Ben başlıyorum atmaya. Güzel bir geziydi. Kumun arabaları ne kadar çok zorladığını öğrenmiş olduk. Ben ilk olarak benim zavallı Vitaraya birşey olacak sandım ama maşallah tık demeden eve kadar geldim. Herkese teşekkür ederim. işte geliyor resimler birazdan...

Benden şimdilik bu kadar yarın akşam başka resimlerde elime geçicek. Herkese iyi seyirler:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR