2.4 130 Hp Puma Motor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuncay061 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,139

Tuncay061

TTparts
Yer
Trabzon
Motor 1000-1500 km arasında olup servısten sandık motor olarak alınmıstır 2.4 130 hp 320 tork'dur . elektronık motora gecıs yaptıgım ıcın set halınde satılıktır.
-MOTOR
-RN380 sanzıman
-Radyator ve ıntercooler
- Gereklı butun hortum ve ekıplamlar
Motor ve sanzıman bırbırıne baglı bır sekıldedır. alan kısı sadece yerıne takma ıslemını yapacaktır

Tuncay ÖZKAN 0531 251 73 09

Etiketler
motor puma

Ynt: 2.4 130 Hp Puma Motor

Rakam konusu telefonda sanırım daha ıyı olur. cunku daha net bırsey benımde aklımda yok benım amacım karsı tarafın ısı gorulsun. motor boş yere benım depomda yatıp paslanacagına mal ettıgım fıyata vermek. camıya'ya yenı bır puma kazandırmak amac

Tuncay Bey, bildiğim kadarı ile puma motor ford transit kamyonetlerde kullanılan motor. Acaba , turbo özelliği varmı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bulent kocoglu' Alıntı:
Bir de bu geçtim dediğiniz elektronik motor nedir?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Elektronik olan motor yeni nesil araçlarda kullanılan common rail li motor bülent abi. herşey motor beyni (ecu) tarafından yeni nesil araçlardaki gibi sensörler ile kontrol ediliyor. daha ekonomik daha verimli daha az carbon salınımlı vs.vs.
Diğer motor da turbolu 130 bg. elektronik değil daha basit pompa,enj,turbo gibi.

Derya abı tesekkür edıyorum acıklama ıcın aynen dedıgın gıbı :smiley:
ben mecburen elektronık motora gectım ecu oldugu ıcın torpidom ve tesısat yenı model defenderlerın bu yuzden beyınlerı calıstırmak ıcın elektronık olması gerekır . 2 motor arasında kı fark sadece bırı elektronık dıgerı ıse normal

Tuncay061' Alıntı:
Derya abı tesekkür edıyorum acıklama ıcın aynen dedıgın gıbı :smiley:
ben mecburen elektronık motora gectım ecu oldugu ıcın torpidom ve tesısat yenı model defenderlerın bu yuzden beyınlerı calıstırmak ıcın elektronık olması gerekır . 2 motor arasında kı fark sadece bırı elektronık dıgerı ıse normal
Kazasız güzel günlerde kullan. Tesisatını gördüm Allah kolaylık versin :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba,

Benim aracım 87 model 2.5 düz dizel. Bu motoru ruhsata işletebiliyor muyuz ?

Bu araçlara motor işletme konusu biraz farklı bir konu eger ilanda vermiş oldugum numarayı ararsanız size herseyi orda rahat rahat anlatırım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR