2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa E Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,906
Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Kardesim bugun aksama kadar arazideydim arabama aşık oldum diyebilirim ben böyle bişey görmedim çıkamadığı yer yok kesinlikle tavsiye ederim gücü harika tam bir tork canavari ağır devire almadan çıkamıyacağı yer yok

Etiketler

Kaç beygir bende bilmiyorum ama çok seri bir araç asfatta bu cusseyle 100 km hıza rahatlıkla çıkıyor ben hiç pişman değilim şiddetle tavsiye ederim

o zaman videoları merakla bekliyoruz tekrar hayırlı olsun insanın mutlu olduğu bir araçla arazıde olması başka birşey :smiley:

95 beygir 182 nm tork ;) 32' lastik ebatlarına kadar çok seri özellikle dizel olanlara göre asfalt da daha iyi ;) ben 35 extrem lastikle düz yolda 110-120 arası görüyorum ama rampalarda araç bayılıyor.

bu arada hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin mustafa bey :smiley:

Aracınız hayırlı olsun bende düşünüyorum almayı istanbul pendikte ve trabzonda var ikiside guzel araç bakacağım ikisinede benzinli düşünüyorum kaça aldınız aracı sakıncası yoksa öğrenebilirmiyım.

İyi günlerde kullanın,hayırlı olsun.

Tesekkur ederim daha iyisini Allah sizlere nasip eder insallah

Hasan bey aracin fiyatini burdan yazmak dogru olmaz diye düsünüyorum piyasası az çok belli fiyatini tahmin etmissinizdir.
Tavsiye ederim yakit makul arazisi cok guzel goruntusu iyi bir arazi aracindan istediginiz herşeyi veriyo. Karar sizin tabiki.

Mustafa E' Alıntı:
Hasan bey aracin fiyatini burdan yazmak dogru olmaz diye düsünüyorum piyasası az çok belli fiyatini tahmin etmissinizdir.
Tavsiye ederim yakit makul arazisi cok guzel goruntusu iyi bir arazi aracindan istediginiz herşeyi veriyo. Karar sizin tabiki.
piyasa normalden yüksek şuan baktığım araçların alabilecegim fiyatları biri 22000 tl biri 20000 bin tl birinde 33 lastik birinde 35 lastik var hakkı bey yazmış yukarıda 35 lastik ile bayılma yapıyor diye ama bakacagiz 2.8 dizeller 91 beygir 188 tork imiş bunun beygiri daha yüksek o zaman sizin lastiklerin ebatı ne acaba ve lsd kilit bunlarda standart mı acaba ?

HASAN_5434' Alıntı:
piyasa normalden yüksek şuan baktığım araçların alabilecegim fiyatları biri 22000 tl biri 20000 bin tl birinde 33 lastik birinde 35 lastik var hakkı bey yazmış yukarıda 35 lastik ile bayılma yapıyor diye ama bakacagiz 2.8 dizeller 91 beygir 188 tork imiş bunun beygiri daha yüksek o zaman sizin lastiklerin ebatı ne acaba ve lsd kilit bunlarda standart mı acaba ?

lsd standart ama alırken kontrol edin kurumlardan alıp satarken lsd leri söken uyanıklar var.35 lastik arazide hiç bişey farkettirmez sadece asfalt da biraz yoruyor ayrıca 35 ler direk olarak takınca arazide önler çamurluk içlerine sürter tabi bununda çareleri var çok büyük sıkıntılar değil.bence seçiminiz çok doğru özellikle arazide kullanılıcaksa bu iş için yapılımış bir araz ayrıca diğer markaların çoğundanda sağlam.tek eksi yanı konfor oda arazide biraz kullanınca olmayı versin diyebiliceğiniz bir dezavantaj ;) ;)

HASAN_5434' Alıntı:
Valla hasan bey uzun lafin kısası eğer konfor ve şehir içi kullanim için alıyosaniz yaramaz fakat off road yapacam diyorsanızda hiç düşünmeden alın.
Ayrıca hakkı bey aracı benden iyi tanıyo sizi daha iyi aydınlatabilir.

hakkı57' Alıntı:
lsd standart ama alırken kontrol edin kurumlardan alıp satarken lsd leri söken uyanıklar var.35 lastik arazide hiç bişey farkettirmez sadece asfalt da biraz yoruyor ayrıca 35 ler direk olarak takınca arazide önler çamurluk içlerine sürter tabi bununda çareleri var çok büyük sıkıntılar değil.bence seçiminiz çok doğru özellikle arazide kullanılıcaksa bu iş için yapılımış bir araz ayrıca diğer markaların çoğundanda sağlam.tek eksi yanı konfor oda arazide biraz kullanınca olmayı versin diyebiliceğiniz bir dezavantaj ;) ;)
Teşekkür ederim cevap için lsd kiliti arkayı kaldırıp biri ileri diğeri geri dönmesi ile mi anlıyoruz yoksa kulaktan duyma uygulamar gibi değil mi anlama şekli daha önce iki samurai iki vitara 3 kapı kullandım ilk büyük araç olacak bakalım hayırlısı :smiley: :smiley:

HASAN_5434' Alıntı:
Teşekkür ederim cevap için lsd kiliti arkayı kaldırıp biri ileri diğeri geri dönmesi ile mi anlıyoruz yoksa kulaktan duyma uygulamar gibi değil mi anlama şekli daha önce iki samurai iki vitara 3 kapı kullandım ilk büyük araç olacak bakalım hayırlısı :smiley: :smiley:
Aynen arkayi kaldirin lastigi çevirin digeri diger tarafa dönüyosa kilit var demektir en azindan ben bu şekilde test ettim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR