Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen
Hasan bey lastikleriniz neydi çok merak ettim dün bende çamurdaydım hatta çamura çöktüm kaldım traktörle çektirdim ama araç dere içinde bataklığa saplandı hatta atka tampon camurun içindeydi.
silvertone extreme lastikle deneyin derim birde eğer lastikleriniz kumho kl 71 ise çamurda dans etmeniz normal ayrıca cj ve suziler kısa şase olduğu için daha az kaymaları normal lada nivada çamurda iyidir ama geri kalan parkurda tırt.
HASAN_5434' Alıntı:arkadaşlar dün gece hılux 2.8 dizeli sazlıbosna barajında kullandım barkurda baya iyiydi ama ne yazık hüsrana uğramış gibiyim araçta yükseltme ve 31 mt lastik var araçı çamurda zaptetmek neredeyse imkansız arkasını topluyorum önü kaçıyor önünü topluyorum arkası gidiyor suzuki jimny cj vs takır takır gidiyor ben sankı buz pistinde kayak yapıyorum hidrolik direksiyon olmasına rahmen beni öyle bir yorduki en az 2 kg verdim parkur bitene kadar arkasına kum torbaları atılmıs ama yinede çok kaydı
Hasan bey lastikleriniz neydi çok merak ettim dün bende çamurdaydım hatta çamura çöktüm kaldım traktörle çektirdim ama araç dere içinde bataklığa saplandı hatta atka tampon camurun içindeydi.
silvertone extreme lastikle deneyin derim birde eğer lastikleriniz kumho kl 71 ise çamurda dans etmeniz normal ayrıca cj ve suziler kısa şase olduğu için daha az kaymaları normal lada nivada çamurda iyidir ama geri kalan parkurda tırt.