2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa E Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,900

Etiketler
Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Okadar paramız olsa hurdalık hurdalık gezer ucuz hilüx ararmıyız. ;D

mustafa bey sanırım videoyu izlemediniz çünkü benim bahsettiğim öyle ahım şahım bir para etmez.yeni bir v8 motor ve eski kasa bir toyota

yasakşehir07' Alıntı:
mustafa bey sanırım videoyu izlemediniz çünkü benim bahsettiğim öyle ahım şahım bir para etmez.yeni bir v8 motor ve eski kasa bir toyota

Doğrusunu söylemek gerekirse izlemedim çünki iş yerindeyim sınırlı bir internetimiz var video izleme imkanımız yok ama eve gidince mutlaka izleyecem şimdi daha çok merak ettim.
Tahmin üzerine yorum yaptım inşallah kusuruma bakmadınız.

ben hilux mu satrıyorum düşünürseniz ama bütceniz 10 liraysa size uygun olmaz

Ve Mutlu Son :smiley:
357bbc01c9e0cd8bedd6def7d283eb6e.jpg
ade83c269609a6ab080ce48923e207f7.jpg
2394bee60ddb2857b4911339a408e392.jpg

Yeni aracım arkadaşlar çok aradım ama sonunda ayağıma geldi.

Sanayideki ilk günü bütün bakimları yapıldı
6b23759faebf7a9709ebae9ca01768c1.jpg

Sanayideki ilk günü bütün bakimları yapıldı
6b23759faebf7a9709ebae9ca01768c1.jpg

mustafa bey aracınız hayırlı olsun 2.2 benzinli modeller kaç beygir güce sahip bu konuda bilgi mevcutmu acaba yardımcı olurmusunuz

Kardesim bugun aksama kadar arazideydim arabama aşık oldum diyebilirim ben böyle bişey görmedim çıkamadığı yer yok kesinlikle tavsiye ederim gücü harika tam bir tork canavari ağır devire almadan çıkamıyacağı yer yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR