Alfonse
Zirve
Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu
Barış' çım,
Sağol...
O tepe ciddi sert, uzun, cıLkMı CıLk ve sakız gibi yapışan bi çamur var, çok çok kaygan... Bide kanallı artık
Ama At ile çıkarsın... Valla.. ;D Ben Off Road, Gaz verme teknikleri ile bayağı tecrübe edindim.... Hallederiz... ;D Aracına acımazsan, benim sana söyleyeceğim kadar geri çekilip, dediğim yerde tapa gaz yaparsan, ve yokuşun ortasında, dediğim yerde gazı biraz kesip sonra gene asılırsan... KIRMADAN ÇIKARSIN.... ;D ;D ;D Mt' ile daha kolay ama, At ile gaz verme tekniği daha hassas mecburiyet orda.....
Abs iptal switch' i konusunda bana yardımların süper, teşekkür ederim...
Bende o tepeyi deneyene kadar ne gerek var Abs iptaline diyordum. Tecrübe edinirken orda, geri geri devamlı kayıp, boncuk boncuk terleyince aklım başıma geldi... ;D
Bu gece 02:00' de uyku tutmadı, abs iptalinin manuelini sigortayı söküp denedim. Pm' lede yazdım bunu sana...
Hiç bi sorun olmuyo makinada. Check ettim hemen, Arıza kaydı bile atmadı PCM' e. Galibe senin misina ile sigortayı yerinden sökmen yerine ;D 2 kablo + 1adet 3amper sigorta + uygun düğme ile ilk olacağız galiba caNNım memleketimizde... ;D
Sorun değil, bende deneyelim bişeyleri... Sorun olmazsa senin araçta uygularız...
;D ;D ;D
Daha ciddi konularıda senin araçta deneriz önce, sonra benim makineye uygularız... ;D
"derviş dervişe sırayla binermiş ;D" ;D pardon ;D tövbe tövbe ;D
Her bişeyi toptan yaptırmak çok mantıklı ama, pratikte olmuyor... Hayat koşturma dolu ve vakit sadece 24 saat.. ;D
Fırsatı bulunca ufak ufak bazı şeyleri aradan çıkartmak lazım ;D
Benim için olan konularda daha titiz olduğunu yazmışsın, bende söz konusu olan başkası olunca aynıyım... ;D
Zaten bu sosyal duyarlılığımızdır bizi dostlarla tanıştıran, yakınlaştıran, birleştiren.... ;D
Çok kalitelisin, sağol........
Başarısız olunursa seni kovalamamdan bahsetmişsin ;D :
1- Sen başarısız olmazsın... ;D
2- Sen ve ben kafa kafaya verirsek başarısız olmayız... ;D
3- Seni kovalamak için hız yetmez, akıl lazım... O da ben dahil kimse de yok ;D ;D
Konuyu dağıtmış olmaktan bahsetmişsin ;D :
Haklısın.... ;D Tatlı dilimiz sağolsun ;D
ssbman' Alıntı:Alfonse un söylediği çok mantıklı . Söküp çalışırken ses tespit edilmeli . Mümkünse si yapan aşınmış parça metalden yaptırılmalı . Şimdi çıkma lasanız ne olacağı belli değil , yan sanayinin kalitesi belli değil . Fiyatta önemli bilmiyorum ne civardadır . Orjinal olsa güzel olur ama hayli tuzludur diye düşünüyorum (fiyatını bilmiyorum tahminim sadece)
Alp deneyelim abi şu tepeyi merak ettim ... Mt yok AT var ama çıkarız galiba sanırsam umarım
Bu kış baya planım var bakalım . MT lastik sözü almıştım ama yattı . Artık bir takım almam lazım . Birde ZJ de daha köklü değişklikler planlamaktayım .
ABS konusunda kararsızım ben eziyet seviyorum araziye çıkarken sigortayı çıkarırım dönerken takarm . Yada sigortaya bir misina bağlarım lazım olunca çekerim çıkar ;D Ama onsra yine takmam lazım Sana yapalım birşey olmazsa bende yapayım Abi işin şakası tabi , inan kendime yapacak olsam bukadar araştırmaz direk aşağı kablo ve bir düğmeyle inip dürter denerdim ama bu projeye sade kendim için düşündüklerimden 3 kat fazla dikkat etmeye çalışıyorum . Başarısız olursak kızıp kovalama beni diye valla , gerçekten
Konuyu duman ettik yine korkarım .
Barış' çım,
Sağol...
O tepe ciddi sert, uzun, cıLkMı CıLk ve sakız gibi yapışan bi çamur var, çok çok kaygan... Bide kanallı artık
Ama At ile çıkarsın... Valla.. ;D Ben Off Road, Gaz verme teknikleri ile bayağı tecrübe edindim.... Hallederiz... ;D Aracına acımazsan, benim sana söyleyeceğim kadar geri çekilip, dediğim yerde tapa gaz yaparsan, ve yokuşun ortasında, dediğim yerde gazı biraz kesip sonra gene asılırsan... KIRMADAN ÇIKARSIN.... ;D ;D ;D Mt' ile daha kolay ama, At ile gaz verme tekniği daha hassas mecburiyet orda.....
Abs iptal switch' i konusunda bana yardımların süper, teşekkür ederim...
Bende o tepeyi deneyene kadar ne gerek var Abs iptaline diyordum. Tecrübe edinirken orda, geri geri devamlı kayıp, boncuk boncuk terleyince aklım başıma geldi... ;D
Bu gece 02:00' de uyku tutmadı, abs iptalinin manuelini sigortayı söküp denedim. Pm' lede yazdım bunu sana...
Hiç bi sorun olmuyo makinada. Check ettim hemen, Arıza kaydı bile atmadı PCM' e. Galibe senin misina ile sigortayı yerinden sökmen yerine ;D 2 kablo + 1adet 3amper sigorta + uygun düğme ile ilk olacağız galiba caNNım memleketimizde... ;D
Sorun değil, bende deneyelim bişeyleri... Sorun olmazsa senin araçta uygularız...
;D ;D ;D
Daha ciddi konularıda senin araçta deneriz önce, sonra benim makineye uygularız... ;D
"derviş dervişe sırayla binermiş ;D" ;D pardon ;D tövbe tövbe ;D
Her bişeyi toptan yaptırmak çok mantıklı ama, pratikte olmuyor... Hayat koşturma dolu ve vakit sadece 24 saat.. ;D
Fırsatı bulunca ufak ufak bazı şeyleri aradan çıkartmak lazım ;D
Benim için olan konularda daha titiz olduğunu yazmışsın, bende söz konusu olan başkası olunca aynıyım... ;D
Zaten bu sosyal duyarlılığımızdır bizi dostlarla tanıştıran, yakınlaştıran, birleştiren.... ;D
Çok kalitelisin, sağol........
Başarısız olunursa seni kovalamamdan bahsetmişsin ;D :
1- Sen başarısız olmazsın... ;D
2- Sen ve ben kafa kafaya verirsek başarısız olmayız... ;D
3- Seni kovalamak için hız yetmez, akıl lazım... O da ben dahil kimse de yok ;D ;D
Konuyu dağıtmış olmaktan bahsetmişsin ;D :
Haklısın.... ;D Tatlı dilimiz sağolsun ;D