Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu
ervam' Alıntı:
hüseyin brc istdaysan ustamın nosunu veriyim temiz çalışır
ervam selamlar;
ustanı çok övüyosun fakat bahsettiğin ustayla yaşadığım tecrübeyi paylaşmak isterim...
Aracımı aldığımda önceki bakımları orda yapıldığı için güvenerek yine ona gittim fakat gitmez olaydım...
öncelikle dikkatimi çeken şu oldu parça fiyatlarını fazla yazıp işçiliği düşük gösteriyo sonrada uygun hizmet veriyorum tavrına bürünüyor;
şöyle bir örnekle açıkliyim...
Aracımın fren müşürünü değiştirdi fiyat olarak 120 tl yazmıştı (fakat benim sorduğum fiyat 50 tl civarındaydı...) sesimi çıkartmadım neyse dedim, fakat iki gün sonra taktığı müşür frenin altında darmadağın olup kırıldı... Geri götürdüm Tanzer usta dağıldı bu dedim, e sen bunu sökmüşsün dedi, garantiden değiştiremeyiz dedi yenisini taktı busefer 50 lira aldı müşür parası, sizcede bir gariplik yokmu?
geçeyim ikinci olaya...
aracımın stopları yanmıyordu , sigorta atıp duruyordu kısa devre var diye bişeyleri söktürüp durdu ha şurda ha burda derken benden 350 lira aldı ve sorunu çözemedi. en son 600 lira karşılığında ve aracımın 3 gün serviste kalması gerekçesiyle göğüsü söküceğini söyledi!!!
evet yanmıyan stop lambaları için göğüs sökmeye kalktı...
Bahsettiğim şahsa zerre kadar güvenim kalmamasından ötürü birdaha oraya uğramamak üzere ayrıldım, maslak oto mekaniğe gidiyorum artık , burdaki kontrollerde ortaya çıkan yanlış difransiyel yağ kullanımı ve eksik şanzuman yağı gibi problemlerde tuzu biberi oldu.
Ayrıca 4 ay önce değiştirdiği ön amortisorlerimde yanlış modelmiş ve dayanamıyıp patlamışlar... şimdi onlarıda değiştirmem gerekiyor
Fakat amerikalı tanzer usta sözüm ona süper çalşıyor değilmi?
insanların işini kötülemeyi sevmem ama canım yandığı için paylaşmak istedim, sizin işinizi iyi yapıyor gibi gözükebilir ama yinede 2. bir taraftanda bişeylerinizi kontrol ettirin derim...
Saygılar