Şimdi öncelikle araçtan ne beklediğinize bağlı eğer yarışmak için bir araç alacaksanız grand 2004 2005 3 k 2000 cc alın modifiye edin keyfinize bakın yarışan grandlar genelde bunlar ya da bulan bunu yarışa sokuyor.v6 2000cc nin elbette yakıtı 1.6 dan fazla ancak şehir içi kullanımda arazi ve uzun yolda hemen hemen aşitleniyor hatta daha düşük bile olabilir. japon ve ispanyol hadisesine gelince çok karışık mevzu kimisi beygir gücü yüksek diye ispanyol tercih ediyor(ancak ayna mahruti oranı japondan farklı atlanan nokta bu) kimisi beygiri az olsun ancak japon olsun diye israr ediyor.Bu tamamen size kalmış bir durum.ispanyolların kronik hub arızası ve kaporta çürütme durumu var bütün vitaralarında hararet problemi var tabi eğer bakımsızsa.
Bana soracak olursanız daha önceleri 3 k 1.6 vitara kullandım onu kullanırken daha iyisi yok sanırdım ancak v6 nın sesini duyunca bütün hislerim değişti ve kullandıkçada bütün fikirlerim.2000cc v 6 vitaranın en kefiyli araçlarından ufak tefek br kaç modifikasyon ile izleyenleri bile şaşkına çevirebilir.geçenlerde standart asfalt lastikleri ile kar ve çamurda 2 araç çektim biriside orman bölge müd toyota hlux üydü. ortalama yakıt sarfiyatı 13 14 lt lpg 100 km civarı.ve v6 lar hep japon artık gerisini siz düşünün.
okudukçakafanız karışacak eminim gidin bakın arabaya içinize siniyorsa alın gelin ne v6 sına bakın ne 1.6 sına.geçenlerde ben 2500 v6 kullandım ancak sitede daha önce uzak durulması gereken bir araç diye ilanı olan sakaryadan bir araçtı bi tanıdığım bana sormadan almış arabayı ve görür görmez tanıdım .benim 3. viteste çıktığım yeri 1. vteste 2 defa stop ederek çıktı gerisini siz düşünün motor gücünden çok aracın bakımı önemlidir.
geçenlerde samsundaydım daha önce ilan vermiş olsanız arabamı inceleme fırsatınız olurdu ve sanırım kurbandada amasyada olacağım ve samsunada geçebilirim imkan olursa inceleme fırsatınız olabilir.
belki duygusal davranıyorum ama v6 2000cc gerçekten çok farklı bir araç.v6 sesini duymaya başladığınızda ve 3000 devir üzerinde binek araçlar bile şaşkınlıkla izliyor sizi.