1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XXSİLVERADOXX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,409
Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Heytem Baba 10 üzerinden yıldızlı 10 ;D

İçinin de fotoğraflarını bekliyoruz. Yarış koltukları görüyorum. Merak ettim ;)

Güle güle kazasız belasız bin. Maşallah diyelim....

Etiketler

vinci ankara hakan atamandan temin ettim,fakat tuğsanın tabor 12000likte cok güzel
hakan ataman tel=05322820523
tamponların uygulması orhan usta=05358613540(kesinlikle tavsiye ederim)
lastik,kardeşler lastik ercan gültekin=0212286119
tüm mekanik TEM SERVİS MASLAK(yalçın,suat usta)

Üstad ben canlısını gördüğüm için çok
şanslıyım herhalde...Gerçekten çok
sıkı bir makina, emeği geçen herkesin
eline, koluna, gönlüne sağlık...Bu
işler çünkü parayla herzaman olmaz,
sanattır bu işler, sanat... ;)

Selamlar...

Abicim tekrar maşallah,güle güle eskit tabi eskitebilirsen ;D.Arkadaşlar birde aracın içini görürsünüz inşallah o zaman neler yapıldığı dahada net anlaşılıyor.Beni ençok sevindiren konu ise artık hangi model olursa olsun TOYOTA ailemiz gittikce büyüyor.Herzamanki lafımı gene söyliyim;Birgün herkez TOYOTA sahibi olur inşallah. 8)

saol tuğsancım, içerde biriki eksik var ,onlarda gelince tamamdır, ama bu araclar light duty,sizinki gibi değil,daha nazikler

Valla Heytem Bey araç "hafif"tiyse de sizin artık "heavy duty" olmuş ;D

Kazasız belasız, güle güle kullanın, çok zevkli ve şık, aynı derecede de ustaca bi dizayn olmuş ;)

Heytem abi bundan önceki aracın gibi bu da nefes kesici bir görünüme kavuşmuş. İyi günlerde kullanmak nasip olsun. Görüşmek üzere :D

Bu araçlar üretidiği yıllarda sınıflama olarak Hı-lux pikaplarla beraber KZJ'leri de light duty diye tanımlamış Japonlar.

Heavy duty diye tanımlanan FJ ve BJ serilerini düşünemiyorum bile.

Yeni aracınız güle güle kullanmanızı diliyorum Heytem Bey.

Türkiye'de off-road yapmak için ideal boyutta, mekanik, diri ve herşeyden önce bir Japon; Toyota aracınızla uzun yollar yapmanız dileğiyle.

Aracınız cok güzel olmuş güle güle kullanın

orsa' Alıntı:
Bu araçlar üretidiği yıllarda sınıflama olarak Hı-lux pikaplarla beraber KZJ'leri de light duty diye tanımlamış Japonlar.

Heavy duty diye tanımlanan FJ ve BJ serilerini düşünemiyorum bile.

Yeni aracınız güle güle kullanmanızı diliyorum Heytem Bey.

Türkiye'de off-road yapmak için ideal boyutta, mekanik, diri ve herşeyden önce bir Japon; Toyota aracınızla uzun yollar yapmanız dileğiyle.
Ehe ehe benim ki BJ60... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri