1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XXSİLVERADOXX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,417

Etiketler
Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Heytem bey daha öncede yazmıştım ama gözden kaçtı galiba.
Vaktiniz olduğunda benzer bir başlığı sizin FJ40 için de hazırlayabilirseniz, sevindirirsiniz bizi.

ankarada baktığınız arac benim arabanın 2.4 olanı,arabayı 12-13 e verseydi al derdim. o arabayı 6 aydır satmaya çalışıyor,bu arabalar çok keyifli kullanımı cok basit, ben p.tesi benim arabayla bozcaadaya gidicem,33 lastikler olmasına rağmen cok rahat
ben bayanlarda tekkapı cipi çokdaha spotif buluyorum,sizde 70 kullanmışsınız biliyorsunuz herşeye hakimsiniz hersey kontrol altında(bence)
ben sizin için bir TOP 5 yapıyorum

1- LJ70 2.4 TURBO DİESEL(bugün ankarada gördüğünüz arac,12.ooo liraya verirse!)
2- vx 100 4.7 v8 ( madem 4 kapıya upgrade olduk hem ucuz hem inanılmaz konforlu(tüp kesinlikle şart))(yaklaşık 30.000lira)
3- vx 80 4.5 efi ( efsane kasa temizini bulursan 26.000liraya kap)
4- vx 80 4.2 turbo diesel( çok pahalı ve temizi az)
5- land cruiser kullanan bi arkadaş(benzinli olsun az gürültülü.......)

Teşekkürler sevgili heytem ...
Bu liste gerçekten yardımcı oldu.
Son maddeye karar verdik biz :D

Şaka bir tarafa, sanıyorum 80 kasaya doğru gidiyor gönlüm.

http://www.sahibinden.com/vx80_r_turbo_dizel-02WQQaXQQ15153266WQQpXQQdisplayitem

bu sanıyorum çok pahalı kategorisine girenlerden.

Tam gaz araştırmaya devam ediyorum, sanıyorum sıtkınızı sıyırmadan bir tane bulacağım :smiley:

Ersun (Offroader-EB ) kesin tatilde...yoksa şu ana kadar bu kadar çırpınışlarına kesin yanıt verirdi. Eğer bu Antalya'daki LC gerçekten sorunsuzsa kaçırma..Tam Ersun'un kalemi...manuel vites !! Dubai versiyonu ....Her zaman bulunmaz .....Ama bunu alırsan yanına bir de Dubai li şeyh lazım ;D

orsa' Alıntı:
Bu araçlar üretidiği yıllarda sınıflama olarak Hı-lux pikaplarla beraber KZJ'leri de light duty diye tanımlamış Japonlar.

Heavy duty diye tanımlanan FJ ve BJ serilerini düşünemiyorum bile.

Yeni aracınız güle güle kullanmanızı diliyorum Heytem Bey.

Türkiye'de off-road yapmak için ideal boyutta, mekanik, diri ve herşeyden önce bir Japon; Toyota aracınızla uzun yollar yapmanız dileğiyle.

bende 70 serisine geçmeyi düşünüyorumda, kzj70, bj70 ve fj70 olarak 3 ayrı üretim mi var.

bunların akis ve şanzımanları light duty ve heavy duty olarak ayrılıyor mu?
bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgiyi nereden edinebilirim bilfiğiniz bir web sitesi var mı?

70 serisinin sıfırı 2007 yılından itibaren yeniden üretime başlamış, arap ülkelerinde 35-42 bin arasına satılıyormuş toyotasa neden getirtmiyor türkiyeye.[attachment=1]

lc7_ga_img_08_1024_tcm280-98619.jpg

SabriARIKAN' Alıntı:
70 serisinin sıfırı 2007 yılından itibaren yeniden üretime başlamış, arap ülkelerinde 35-42 bin arasına satılıyormuş toyotasa neden getirtmiyor türkiyeye.[attachment=1]

Türkiye pazarında 3 kapı araçları pazarlamak zordur, fakat özel sipariş alıyor Toyotasa.

motorları hoşuma gitmedi turbo diesel yok, avusturalyadaki seçenekleri koymamışlar, turbosuz 131 hplik bir diesel koymuşlar. oda 2 tondan fazla bir araç için az.

SabriARIKAN' Alıntı:
motorları hoşuma gitmedi turbo diesel yok, avusturalyadaki seçenekleri koymamışlar, turbosuz 131 hplik bir diesel koymuşlar. oda 2 tondan fazla bir araç için az.
Turbosuz 131 dizel bence mükemmel. Rölantide gider o araç. Ben BJ60'da turbosuz 98 Hp dizel motor kullanıyorum, o bile yeterli...

Engine
· Engine type - Turbo diesel
· Engine displacement - 4461
· Bore x Stroke - 86.0 x 96.0
· Engine confi guration - 8 cylinders, V-ty
· Valve mechanism - 32-valve, DOHC
· Maximum power - 151kW/3400
· Maximum torque - 430Nm/1200-3200
· Compression ratio - 16.8:1

şu motor olsa yalnız büyük lastikle kar leoparı olur, çağlar beyin toyota arazi araçları resimlerinde aslında kısa 70'i bu motorla gördüm ancak resmi sitelerde bulamadım.

Jinni' Alıntı:
Teşekkürler sevgili heytem ...
Bu liste gerçekten yardımcı oldu.
Son maddeye karar verdik biz :D

Şaka bir tarafa, sanıyorum 80 kasaya doğru gidiyor gönlüm.

http://www.sahibinden.com/vx80_r_turbo_dizel-02WQQaXQQ15153266WQQpXQQdisplayitem

bu sanıyorum çok pahalı kategorisine girenlerden.

Tam gaz araştırmaya devam ediyorum, sanıyorum sıtkınızı sıyırmadan bir tane bulacağım :smiley:

varmı bir gelişme ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR