1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XXSİLVERADOXX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,430
Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

SabriARIKAN' Alıntı:
Engine
· Engine type - Turbo diesel
· Engine displacement - 4461
· Bore x Stroke - 86.0 x 96.0
· Engine confi guration - 8 cylinders, V-ty
· Valve mechanism - 32-valve, DOHC
· Maximum power - 151kW/3400
· Maximum torque - 430Nm/1200-3200
· Compression ratio - 16.8:1

şu motor olsa yalnız büyük lastikle kar leoparı olur, çağlar beyin toyota arazi araçları resimlerinde aslında kısa 70'i bu motorla gördüm ancak resmi sitelerde bulamadım.
Valla bu motor V8, 4 egzantrik, 32 sübap. Muhtemelen sadece motor benim aracın 2 katı fiyata sahiptir. ;D

Etiketler

aslında dediğiniz gibi diğeride belki yeterli olabilir denemek lazım, ama ağırlığı sanki fazla yazmışlar gibi geldi 3 kapı 2075kg

Bu paylaşımlar son derece faydalı ve resimleri izlemesi gerçekten çok keyifli. Teşekkürler.
İyi gunlerde kazasız belasız kullanın.

Sevgili eytem maaşallah kırkbirkere on üstü on olmuş güle güle kullan çok cici çok şeker olmuş, bu hafta sonu yarış var şilede kamp yapıyoruz cts,akşamı gelmek istersin belki . 8) 8) 8) 8)bu arada bayram ben

Okey etap sorumlusuyum erken saatte etap içinde olacağım gelirsen görüşürüz bye. 8) 8) 8) 8)

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
sonra almışken toyota alalım dedik toyota vx100 den bir vinç aldık ve montajını yaptık, önlere cıbıe HID sisleri koyduk,italyan traction 4x4 ten caster kit montajı yapıldı, orhan ustam inanılmaz bir işçilikle tamponlar ,arka stepne taşıyıcısı ve roofrack olayını bitirdi, üzerine 120 derece sıcaklıkta siyah dayanıklı yanmaz kopmaz kaplama atıldı, orhanın icadıdır.

Hocam bu 120 derece de atılan kaplamanın mahiyeti nedir? Bildiğimiz statik boyadan farklı mı?

hatırlarsanız pikapların bagajlarına uyguluyorlar,aslında boya değil kaplama,internetten firmaları araştırabilirsiniz

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
hatırlarsanız pikapların bagajlarına uyguluyorlar,aslında boya değil kaplama,internetten firmaları araştırabilirsiniz

Ben bir firma ile core-x uygulaması için görüştüm ama bu farklı bir uygulama. Et kalınlığı varmış hissi veriyor ve mat siyah. İhtiyaç halinde sizin vasıtanız ile ustaya ulaşabilirzi diye düşünüyorum.

tabiki memnuniyetle yardımcı olurum, zaten bu sitenin en büyük avantajı bu
benim tamponları orhan usta uygulattı orhan tel=05358613540

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
tabiki memnuniyetle yardımcı olurum, zaten bu sitenin en büyük avantajı bu
benim tamponları orhan usta uygulattı orhan tel=05358613540

Çok teşekkür ederim, inşallah vakti geldiğinde rahatsoz ederim, saolun:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR