1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alikedik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,266
Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor

çok teşekkürler... bende Yalova' dayım bi şansımı deniim bakalım alışveriş konusunda

Etiketler

Lpg ile benim de sorunum sadece ilk çalıştırmada soğukken lpgye geçişte oluyor stop edecek gibi yapıyor devir düşüyor gaza yüklendiğimde sorun kalmıyor..

forumda konusurken tekrar kafama takıldı bu sorun ve dun sabahtan aksama kadar lpg cılerı gezdım.rolantı sorunum ıcın.15 tane lpg cı gezdım 14 u lpg uyumlu degıl.olur boyle seyler sunu degıstır bunu degıstır dedı.dedıklerı seylerı degıstırdıgımı soyleyınce yapacak bırsey yok dedıler.sadece umranıye sanayı sıtesındekı candanmuhendıslık tekı ramazan usta bayagı bı ustune dustu olayın ve sorunun lpg ecu sunde oldugunu soyledı.kadosandakı uceller beyın tamırcısıne (tacettın usta) yonlendırdı ve 120 lıra karsılıgında beyını tamır ettı.ve tekrar ayarları yapıldı.gece ve sabah sogukkenkı denememde gercekten mukemmel sonuc aldım.arabadan sogutan bu problemın ortadan kalkması blazerıma tekrar asık ettı benı.allah ramazan ustadan razı olsun..

süperrrrrr.... darısı tüm lpg sorunu yaşayanların başına halletmenize sevindim gerçi blazer kullanıcıları pek sorunlarını paylaşmıyor burada sanırım pek ama heppimize ders oluyor bunlar geçmiş olsun tekrar.

tesekkur ederım.hakıkaten super oldu.az once sogukken tekrar denedım bı sorun yok.bu sefer cozuldugune ınandım.

pek sorun yasanmıyor herhalde o yuzden paylasım olmuyor dıye dusunuyorum.

acıkcası kendımın ve dıger blazer kullanıcılarının sorunlarının cozulmesı ve parcalarını ucuza temın edılmesı konusundakı tecrubelerımı elımden geldıgınce paylasmaya calısıyorum.

gıcırtı sorununu hallettınızmı.bırde bu vıraj demır lastıklerıne bır bakın derım.egıldıgınız zaman gorebılıyorsunuz.3-4 tane ustuste konmus yuvarlak lastıklerdır.

Yeri değil belki ama hiç denediniz mi 2.viteste rampada durduğunuzda araç geri kaymıyor 1 veya D de iken geri kayma oluyor..

dundaralp' Alıntı:
Yeri değil belki ama hiç denediniz mi 2.viteste rampada durduğunuzda araç geri kaymıyor 1 veya D de iken geri kayma oluyor..

hıc denemedımkayma olayını.sadece dık rampada 1 ve 2 nasıl gıdıyor dıye denedım.gıtmıyor zorlanıyor arac.2 senedır bende arac sadece 1 defa 1 ve 2. vıtesı kullandım.ne ıse yaradıklarını bılen varsa ve soylerse sevınırız..

1 ve 2 yi ben genellikle araziye takında kullanıyorum buz ve çamur inişlerinde ağır devirde bazen 1 bazen 2yi kullanıyorum

merhabalar bendede blazer 96 war.we gıcırdama problemi bendede war.daha çözemedim.

merhabalar.. gıcırdama sesini bugun kendi çabalarımızla çözmüş bulunuyoruz isa ustayla, yavaş yavaş amerikan araçlarının sağını solunu söke taka öğreniyoruz :smiley: bendeki gıcırt ön takım vs den değildi esnemelerde ve kasmalarda geliyordu alakasız bir yerden çıktı, kartel korumanın şaseye vidalanan yerlerindeki kauçukların erimesinden dolayı araba esnemelerde gıcırdıyordu,2 metalin birbirine sürterek çıkardığı sesten bayağı bi muzdarip olmuştum.Komple ön takımı söktüm tekrar yağlayıp (grasörlüklerden) taktım sorun çözülmedi,bugun boş bir zamanımızda aracı lifte alıp tekrar kontrol ettik ve sorunun o civatalardan ve altındaki kaucukların bitmesinden dolayı olduğunu keşfettik sorun çözüldü.
Ayrıca rockauto dan ayın 5 inde yola çıkan siparişlerim 6 günde elime sorunsuz geçti ilgilenenlere duyrulur :smiley:

SORUNUN COZULMESINE sevındım..ayrıca uygun parca bulmanız ıcın onerdıgım rockautodan sorunsuz bır alısverıs yapmanızda sevındırdı.ıstanbul ve ankardakı parcacılardan ıstesenız 4-5 gunde ancak gelır.ama amerıkadan 5-6 gunde.:smiley: bende cok sasırmıstım ılk alısverısım 5 gunde gelmıstı.bırde ebay ısını cozebılırsenız tam olacak.orda bazı parcalar ve kargolar rockautoya gore daha uygun..:smiley: ama kargo suresı 1 ayı bulabılıyor.

tavsiyenizle rockauto dan alışverişi denedim 2 filtre ve ufak bi kaç şey aldım bende şaşkınım istanbuldan normal posta hayatta gelemez 5 günde :smiley: çok teşekkür ederim

hangi tür lastik ve jant kullanıyorsunuz blazerlarda.pro-comp jantlar acaba oluyomu blazerlara.

_yusuf_' Alıntı:
hangi tür lastik ve jant kullanıyorsunuz blazerlarda.pro-comp jantlar acaba oluyomu blazerlara.

http://www.generaltire.com/tires/Ameritrac-TR ben bu lastıgı kullanıyorum.cokta memnunum.orjınal jantları var ustunde.muhtemelen procomp jantlar olur dıye dusunuyorum ama tam emın degılım..

Ben de dışa offsetli jant arıyorum bulamadım, 31-10,5 15 lastikler viraj demirine ve saşeye sürtme yapıyor belki biraz dışa offset ve 30-9,5 lastik ile sürtme yaşamam bilgisi olan var mı lastik ebatlarınız nedir ?

bende merak ettim.procomp jant ve biraz yükseltme ile güzel olur die düşünüyorum.siz yükseltme denedinizmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR