asyaasrın' Alıntı:cherokee jeep 5.2 1994 model için hangi marka lpg önerirsiniz
asyaasrın' Alıntı:cherokee jeep 5.2 1994 model için hangi marka lpg önerirsiniz
997799' Alıntı:evet size ismen hitap edemedik kusura bakmayın
chrysler prins öneriyor (resmen)
ben de prins öneririm resmen
bir arkadaşımızın aracına brc değil bmd mi brd mi öylebir marka taktırdık, mükemmel sonuç alındı, brc-tartarini vs vs den çok iyi sonuç vermiştir...
ama ben size yinede en az problem en iyi sonuç garantisine ulaşacağınız prins öneriyorum...tecrübe edilmiştir, sabittir...
mjeliada' Alıntı:peki bu BMD'nin fiyatı nedir? Prins taktıracaktım 93 ZJ'me ama 3500 tl fiyatı karşılayacak bütçem yok malesef. Benzinde de binine ayda 600 tl yakıta çok rahat gidiyor. yani kısacası çok sıkıştım![]()
mjeliada' Alıntı:kısa zamanda görüşüp bilgi alacagım. anlaşılan bu iyi usta istanbulda. ankaradan istanbula gidiş dönüş yakıt parasınıda ekleyince 2.400 tl bana oluverir 2.800 2.900sanırım yine ankarada prins taktıracagım bir yerden para bulup
Ozanozan' Alıntı:Tartarini peki kötümü ? Ben arabayı aldığımda üzerinde bu sistem kuruluydu bu marka hakkında nedersiniz ?
Ozanozan' Alıntı:sanırım tartariniyi bırakıp bende BMD ye geçicem sitesini şimdi inceledim sitede :
Bu sistemler MPI ve Turbo motorlarda dahil piyasadaki en gelişmiş araçlara dahi uygundur.
diye bir yazı geçiyor ve GRAND VOYAGER 3.3 ÜZERndeki çalışma resimlerinde gösteriyor kendini ama V8 de olanını göremedim doğrusu :S