1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pajemog Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,937
Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

Ha koltuklar deri bu arada arkada ruhsata işli çeki kancası stepne taşıyıcı mevcut

Etiketler

Tek korkum motor yatarsa 20.000 tl gözden çıkar dediler. O beni büker işte sorunum bu...

Bide arka resim vereyim benim toy toyun ( inşallah ) şovu bitsin
azutu8a3.jpg

Ben aslında pajero 3,5 bakınıyordum. Derken iki ay evvel bu yavruceğizi gördüm sokakta ustasında aylaaardır yatarmış sahibi gelir yazın tatile Karacabey'e. Gidermiş yani son 6 yıldır tek işi bu imiş ben baktığımda muayene yoktu hatta geriye dönük 4 yıl sigorta borcu vardı müşteri oldum temizlediler motorundan yattığından korktum pajero kafama göre bulamadım nasip ya ben toy toyu alacam ya o beni ; )

merhaba aracı plakadan sorğulayınca 1993 model gözüküyor ve hacizli gözüküyor bilginize

Borcu harcı derdi tasası sahibine ait ben yalnızca geriye kalan temiz hâli ile sorumluyum

Daha ruhsatına bakmadım pisliği çıkarsa zaten yaklaşmam

Tek korkum motor yatarsa 20.000 tl gözden çıkar dediler. O beni büker işte sorunum bu...

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun.
Şunlardan birini de diyebilirlerdi:

-araç üreticisi 10 yaşın üzerindeki araca yedek parça bulmak zorunda değil (buna iyi yanından bakın, size 20.000 ytl'lik masraf çıkarmak konusunda çok hevesli olmayacaklar)
-japonyadan en iyi ihtimalle 3-4 haftada geliyor, istanbuldaki depoda yok! (yeni model (2010 küsür) bir araç için bazı ender bozulan parçalar hakkında!)
-ama türkiye "çıkma"(!) yedek parça cenneti... dışarıdan biryerlerden bir şekilde(!) geliyormuş. siz ebay'den boşuna aramayın!

bu muhabetler uykunuzu kaçırmasın, zamanla alışıyorsunuz.
öte yandan çıkabilecek ufak tefek problemlerin ciddiyetini iyice değerlendirmeden herşeyi çözmeye çalışırsanız masrafın ucu biraz kaçar! neyin ciddi olduğuna karar veremiyorsanız ya da yanlış karar verirseniz daha çok kaçar!

kolay gelsin, araç henüz 200bin küsür km'de olduğuna göre bunları bir süre unutabilir, rahat rahat gezebilirsiniz. 300'e doğru bunları hatırlamak istemiyorsanız diferansiyel/şanzıman vs yağına iyi bakın, radyatörün içinde 15-20 dk'lık zahmetli(!) bir işlem ile değiştiği için kimsenin hatırlamak istemediği motor antifrizi diye birşey var onu 2-3 senede bir hatırlayın değiştirin, genelde motor yağı haricinde birşeyi değiştirmek kimsenin aklına gelmez, bir süre sonra siz de buna alışır unutursunuz, araba hatırlatana kadar...

Eğer 35 e bu aracı veriyorlarsa ya hak alacaksınız, yada dolandırılacaksınız. Dizel motorlu bir 80 kasa 60 binden aşağı yok .

Arkadaşlar haciz var ise üzerinde muayeneden geçermi? Benim için tabiki uygun ve göz alıcı bi fiyat fakaat ben satışı almadan elbette bir tl vermem , burası istanbul bin türlü hal var , bin türlü insan var . Ama nasip olursa temiz ise ve hakkı ile elde edersem hepinize haber vereceğim ve bir buluşmada kamp yemeğiniz benden olacaktır . Hem tedirginlik hem heyecan duyuyorum dikkati elden bırakmadan bi sonuca varacağız inşallah..

Oldu oldu olmadı ilk kararım olan orijinal bi 3.5 1998-1999 pajero almaktır. varsa aranızda bildiğiniz temiz bana yardımcı olun 25.000 tl yı geçmesin ; )) şu iş menfi yada değil sonuç bulsun bakacağız

Aatışı muayenesiz alabiliyor olmanız gerek.
Tabi önce haczin kalkması gerek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR