1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pajemog Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,937
Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

Muaynesiz satis yapilmaz.aracimi alirken benim basima geldi cunki

Etiketler

oguzhan3434' Alıntı:
Muaynesiz satis yapilmaz.aracimi alirken benim basima geldi cunki

saçma sapan bir işmiş.Hadi hasarlı bir araç satın aldık ne olacak. Ben böyle mantığın...........
Düşünsenize hasarlı bir araç satın aldınız, yapana kadar araca haciz gelir vs. böyle mantıkmı olur, iş ki sadece tttttüv denen kuruma yalakalık.

Eveeettaracın sahibi ile yüz yüze görüşme detayları şöyle ;

1- araçta. Hakikaten haciz varmış 80 bin lira kaldırılmış
2- aracın rengi açıl gri iken koyu gri ye dönmüş komple. Boyanmış
3- araç 15 gün evvel muayeneden. Geçmiş
4- arkadaşım git gez istediğin ustaya baktır , incelet , kanuni tüm kağıt kürek bak zaten satışı sen almadan bana para verme dendi .
5- içim soğudu aklıma yattı , gelecek cuma Vecihi ustam TEM Toyota dayım nasipse bakalım içi nasıl bu bebeğin...

Bu arada aracı ben 92 biliyordum araç 1993 model. Türkiye'ye az giren 93 dizel Manuel' lerden miş öğrenmiş durumu netleşmiş oldu.

Sonra araki bulasın bir dha geri 60 a al ; )) kaderle fazla oynamamak lazım bence ; )

evrak sıkıntısı yoksa hemen alın yarın sabah. Ancak bu işte bence hala bir bit yeniği var.

evrak sıkıntısı yoksa hemen alın yarın sabah. Ancak bu işte bence hala bir bit yeniği var.

Bence bu işte bit yeniği yok asıl bit yeniği bundan 2-3 sene önceki fiyatlarda vardı. Ne olursa olsun 92 model araba 50-60bin lira etmez yani, şahsi fikrimdir.

doğru sizde haklısınız, etmeyeceği rakamlara pek çok araç satıldı gözümüzün önünde.

aynen öyle , dha geçen yıl 30-35 skalasında vx 100 99-2000 alına biliyordu şu an tam 10 bin tl fazla fiyatlara yükseldi. hatta maraşlı - trabzonlu arkadaşlarında desteği ile yahu 75 .000 tl ye vx 80 satmaya çalışıyorlar off-road böylesini görmedi ne görmedi pardon yada görmediğimiz ne kaldı, yazık e sattın sonra hiç mi araç almayacaksın? e sende şişik alacaksın o vakit. bana kalsa vx 80 30-35 arası etmeli - pajero 3.5 - 20 , 25 arası. vx 100 35-40 skalasından yukarı olmamalı . gel görki ellerimizle ettik ...

siz bilmiyorsunuz o paraya satılan araçların eksozundan altın suyu çıkıyormuş sonra onları biriktirip kaynatıyor ve hemen dondurucuya atıp buz şeklinde altın külçeleri elde ediyormuşsunuz sonra da alacağınız yeni araç için onları bozdurup sermaye yapıyormuşsunuz.olayın aslı bundan ibaretmiş meğer bana öyle söyledi kargalar.artık nerenizle gülersiniz yazdıklarıma bilmem ama maalesef durum bundan ibaret...

yaşakşehir07 kardeşim valla ne desek boş bizim millet uslanmaz. Değer görmeye görsün birşey bulunmaz hint kumaşı oluveriyor. Arkadaş alanda satanda memnun kalsa, herkes ulaşsa daha çok olsak yazık ederi ne ise onu versek veya satsak kurtlardan şikayet eder herkes kazık yeyince kuzu olur, ulan kim yedi bu kadar koyunu kim etti bu kadar oyunu kimse midesine bakmaz , kanayan bacağına bakar. ben buldum Allah nasip etmiş ise alacağım bakımını en ince yerine kadar yapacağım oda bende birlikte yaşlanırız, eğer satarsam bir kardeşime ederinde satacağım piyasasında değil alırkende satarkende hatrımız olsun. bence hala içilecek kahve gidilecek yol, misafir kalınacak ev , sarılacak dost var bu dünyada ben öyle inanıyorum.....

gökhan kardeşim ben kapımı herkese açıyorum ve sadece ama sadece bir merhabaya çokşeylerin elde edileceğine inanıyorum.hala güvenmeye devam ediyorum insanlara yediğim kazıklara rağmen ama olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR