1991 vx 80 turbodiesel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahsinbiner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,502

tahsinbiner

Ana Kamp
Yer
ANTALYA/ALANYA
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

kaya tırmanış.jpg

kaya tırmanış2.jpg

kaya tırmanış 3.jpg

buda kanıtı.jpg

koçum benim.jpg

Etiketler

Ynt: 1991 vx 80 turbodiesel

aracınızı alanya da ışıklarda gördüm. Çok diri duruyor. hayırlı satışlar.

Maşallah,ama sol ön çamurluk kayaya vurmuş galiba ufak bir kaza ama offroad'ın tatlı yanları bunlar. ;D

Sol tampon biraz yamuldu evet..Aracımı şimdilik satmayı düşünmüyorum arkadaşlar...Çünkü Allah a şükür çok memnunum...

far yıkamalar ben aldığımda üstündeydi ama antep te çıkmacılar olduğunu öğrendim. suriye den getiriyorlarmış .. bi bakmak lazım...bir de iran da çokmuş bu arabalardan van dan gidip alıyorlarmış.

tahsinbiner' Alıntı:
far yıkamalar ben aldığımda üstündeydi ama antep te çıkmacılar olduğunu öğrendim. suriye den getiriyorlarmış .. bi bakmak lazım...bir de iran da çokmuş bu arabalardan van dan gidip alıyorlarmış.
tesekkurler bilgi icin

masallah guzel arac ozellıkle turbolu olması dıkkatımı cektı..... mucahıttabıden sonra bır turbolu land daha gorecez camıada

fiyatlar sahibine göre değişir ancak benim arabam turbolu ve orjinal toyota vinçli olması nedeni ile ayrıca 100% ön arka ve orta kilitlerin orjinal toyota olması nedeni ile bence 55-60 arası

tahsinbiner' Alıntı:
fiyatlar sahibine göre değişir ancak benim arabam turbolu ve orjinal toyota vinçli olması nedeni ile ayrıca 100% ön arka ve orta kilitlerin orjinal toyota olması nedeni ile bence 55-60 arası
Yanılmıyorsam bu araç mayıs 2011 de kahramanmarasşdan 42500e satılığa çıkmıştı, antalyadan bir galerici almıştı sanırım 40bin e. Şimdiki sahibi darılmasın ama 9 ayda %50 prim olmaz. 2 ay önce dubai versiyon 47500e Uşaktan satışa cıktı galiba 45bine gitti, o bile yüksek fiyat. İlanlarda 55bin isteyenler var ama satamıyorlar, bu anormal fiyatlar düşecektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR