Ben toplamıştım ve satmistim o aracı ne amacla kullanmak istiyorsunuz ?Mehmet bey selamlar,
Az once malum sitede gordum bir adet Kia ceres sizce mantikli midir? Alindiktan sonra proje onay vs ile kapali kasa yapilabilir mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lazreis hocam o arabayı ben topladım 4 vitestir pto lu ağır hizmet şanzımanı var , on arka sabit akslı, ön arka makaslıdır, konfor sürat bu kapsamda. Arkasina kutu koyarsanız expedition olabilir ama campera uygun degilMehmet bey aklimda Turkiye'yi ve bazi ulkeleri kamp yaparak kimi zaman dag basina cikarak aracla gezme fikri var uzun zamandir. Sizin araca benzer bir aracla yapilabilirliginin daha uygun olacagini dusunuyorum. Zira dunya genelinde bu konuya uygun 2 arac var. Biri defender digeri lan cruiser lj76-79 serisi. Dunyanin her yerinde parca bulabilme imkani var. Malum onlarin fiyatlari ucuk kacik. Bu araci sizin araca benzetmek mumkun mudur ya da bu arac 4x4 campervan modele cevrilebilir mi? Proje vs isleriyle cozulebilir mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duruyor hocambestahaladuruyormu sizde sattınız mı
Sizde de mi var ? Standart sekilde kullanmak doğru değil, yukseltmek acikladigim gibi zor degil, taban dosemelerini kaldirip elden gecirin surucu tarafinda surucu ve yolcu koltugu alti ve tabanin elden gecmesinde fayda var, ben cok ugrastim izalasyon yaptim ama siz bir pasını aldiktan sonra izalasyon halisi ile basit yollu isi bitirebilirsiniz ama aracı yukseltmenizi tavsiye ederim hem daha iyi offroad kabiliyeti oluyor hem de alttan hava akisi hizlandigi icin radyatore faydasi var malum hareret onemlibaya biuğraşmışınız geçmişe dönük baktım da güle güle kullanın
Kesti tabi yol sesini de kesti o kadar malzeme yapistirdim, isiyi da kesti uc kat vibrasyon ses ve ısı yalitimi yaptımizalasyon motor sesini kesti mi