orgasmatron
Zirve
Gozluk maske giriştim pasa , bu deliklere bir anlam veremedim neden fabrika bunlari koydu dedim , ve arabanin soldan snorkellenebilecegini fark ettim sagda yakit kapagi var oraya snorkel koyamiyoruz , sol musait , aku ile hava filtresi yer degistirecek j2 motorlu 2.7 hi bestalarda hava filtresi sol tarafta surucunun altinda , 2.2 lerde surucunun altinda aku var , pasi aldim sacin icine isleyik degil (cok degil...)
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet abi cok seviyorum keratayi , herkese de tavsiye ederim, kendiniz yapin zor tarafi yok biz antalyada yasadigimiz icin bu pas olusumu ne yazik ki olmus , bide dosemeye bi korelinin eli bi de benim elim degmis ..Kolay gelsin kardeş gerçekten çok emek harcıyorsun ama bu araç buna değer
Bu arada radyatör ışığı yanıp duruyor demiştim ya raca yeni yazlık termostat takmıştım açmayınca bu da tuz biber oldu conta sizlere ömür contayı değiştirdim çok şükür ki kapakta çatlama yoktu yoksa binlik olurdukEvet abi cok seviyorum keratayi , herkese de tavsiye ederim, kendiniz yapin zor tarafi yok biz antalyada yasadigimiz icin bu pas olusumu ne yazik ki olmus , bide dosemeye bi korelinin eli bi de benim elim degmis ..
Abi ben hararet sıkıntısı yaşamıyorum, termigi dinliyorum açıyor, hararet göstergesine de bakıyorum, hic hararet yokken dahi araba ilk çalışır çalışmaz radyatör sinyali yanıyor, ben fani elektrikliye dondurecegim, bitecek bu sıkıntıBu arada radyatör ışığı yanıp duruyor demiştim ya raca yeni yazlık termostat takmıştım açmayınca bu da tuz biber oldu conta sizlere ömür contayı değiştirdim çok şükür ki kapakta çatlama yoktu yoksa binlik olurduk
Abi tamam oyle oldugunu farz edelim de tam 3 delik var .. bence akuden elektrik cikisi almak icin servis delikleri fakat ne tikac var ne de baska birsey ...Akünün altındaki delikler aküden asitli su taşarsa diye yapılmış olabilir. Araçta alttan davlumbaz olmalı veya bu deliklere uygun yapıda lastik hatta lastikten de hortum ile tahliye oluyor. Bu bahsettigim bazı araçlarda sizinkinde olmalı mı bilmiyorum. 2,7 hi besta sıfır km alıp iki sene kullanmıştım çok hatırlamıyorum açıkcası.
Konuyu takip ediyorum elinize emeginize saglık kazasız belasız sürüşler.
Kac paraya almistiniz 2.7 hi bestayi ? Nostalji yapalım.. ciddi merak ediyorum ne kadar di fiyati ?Akünün altındaki delikler aküden asitli su taşarsa diye yapılmış olabilir. Araçta alttan davlumbaz olmalı veya bu deliklere uygun yapıda lastik hatta lastikten de hortum ile tahliye oluyor. Bu bahsettigim bazı araçlarda sizinkinde olmalı mı bilmiyorum. 2,7 hi besta sıfır km alıp iki sene kullanmıştım çok hatırlamıyorum açıkcası.
Konuyu takip ediyorum elinize emeginize saglık kazasız belasız sürüşler.
Peki fan mişürünü nereye takacağız radyatör mü değişecek?Abi ben hararet sıkıntısı yaşamıyorum, termigi dinliyorum açıyor, hararet göstergesine de bakıyorum, hic hararet yokken dahi araba ilk çalışır çalışmaz radyatör sinyali yanıyor, ben fani elektrikliye dondurecegim, bitecek bu sıkıntı