1991 Model Kia Besta Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ygtgencer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,655
Gecmis olsun kardesim .
Sağol abi , 7 senedir yaptığım iş ilk defa gözüme spiralden pislik kaçmış gece fark ettim, gece ağrimaya başladı bi baktim goz bebeginin etrafina iki tane madde girmiş, enjektörün iğnesiyle çıkartıyorlar, šimdi de zonkluyor

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Benim basima gelmedi ama cok gemiciyi goturdum hastaneye , dedigin gibi hassas ve çileli bi is , tekrar gecmis olsun.

Coook gecmis olsun

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşirsiniz. Allah sağlık sıhhat versin.

Sent from my SM-T231 using Tapatalk

Abicim gecmis plsun oncelikle,
Ve kolay gelsin, bu tur isleri kendiniz yapabilmeniz ne guzel, bu araca cok heveslenmis biri olarak yapıldığını görmek
isterim elinize saglik

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buharika diye bir makine aldim, buharla parçaları yikadim , detay temizlik için öneririm

Geçmiş olsun aman kardeş spiral kullan dediğime pişman etme beni

Geçmiş olsun aman kardeş spiral kullan dediğime pişman etme beni
Dremelden geldi, duz spiralde bu kadar yanasik detay yapilmaz goze de az kaçar , dremelde kovuguna kadar girdim o sira olmuştur tahminim...

Sn dopamin,
Bu 4x4 kia panelvan hastalığı hep senden ötürü beya )

idi bidi etmeden alinir bu arac ben anlamadım zaten millet zamaninda 3 e 5 satmis bunlari da , Turkiye de kac adet 4x4 panelvan var ? Bence 200 u gecmez (ford transitin ozel olarak getirip sattiklari da dahil) tek bir - bu araçlarda şase yok

Ben balık avında bu araçtan başkasını düşünemem ne yapalım daha iyileri olmayanların olsun çok keyiflidir bu araçlar

Bir polis arkadasta vardi, ben arabayi degistikten sonra aradi satiyorum diye icime oturmustu ,off dedirtti
Kapali garajim olsaydi ilerde karavan yaomak icin kredi cekip almayi bile dusundum, ama kiraci olunca arabayi koyacak yer bulmak dert, garaji kapalisini gectim. Karadenizde de 2-3 yil kullanmadan acikta bekletmet ürküttü.
Sunu bi yapin gezin resimleri gorup oh diyelim

Amasra da ki osman kardeşimiz onunla irtibat halindeyiz halen bestayı aradığını hatta geri almayı bile düşündüğünü söylüyor idi en son