1991<.>2011 Vitara Rehberi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguz1134 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,080
Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi

Bu hafta sonu İstanbulda orjinal 7 koltuk 2007 model bir XL7 bakacaktım, (verilen bilgilere göre), Cumartesi gittim, ancak, Servisteki arkadaş aradı aracın satıldığını söyledi, Pendik'de bir XL7' ye baktım, kazalı idi. Vazgeçtim. Ruhsatına baktım, ancak, TDİ mi HDİ mi yazmıyordu. Neticede bu araçlar sanırsam TDİ. Birde merak ettiğim XL7'nin Türkiye'de 2007 model 2.0. dizeli varmıdır? Diğer bir konu bu aracın hantallığını gidermek adına 130 Beygire yükselymek maksatlı işlem yapılsa motara zarar verirmi ? selamlar

Etiketler

Diğer bir konu bu aracın hantallığını gidermek adına 130 Beygire yükselymek maksatlı işlem yapılsa motara zarar verirmi ? selamlar

150ye yakın yükseltilebiliyor..

yapan ustanın alet edevat +bilği birikiminle ilğili bir olay..? ali yapar veli bozar motor yanar gibi...

hangi aşçının yemegi iyi gibi soru..?

İstanbul için mimaroba da arson chiptuning'de Mustafa'ustayı tavsiye ederim..

motor yapısı + yazılımınlada direk ilğili bir olay..söylede izah ediyim..>> misal mercedes motoru +10 beygir verebilir..bmv motoru +15..pejo +45..filan gibi..

sana derseki 20 beygır veririm..parada versen rakı da ısmarlasan ..30 veremez..dir..bilmem anlatabildimmi..?

tavsiyem aracın mazot+hava filitresini yeni takıp bosch car servicede...bosch marka dinamometrede beygiri ölçtürün..cıktı kagıdını alın..chip tnıng sonrası tekrarlayın..aradaki fark kı görün..mutlu olun ..yada 2. şık ..chip tunıng yaptıgını söyleyen ustanızın gidin gırtlagına yapışın..
tunıngcının yönlerdidiği dınamometreye cıkmayın..derim.. :smiley:

benim 3 silindir cold did.1.5 cc aracımı..95 den ..150 ye cıkardı..oldukcada keyifliyim.. ;) ;D chiptunıng sonrası 10bin km yi gectim..gayet iyi.. ::smiley:

Arkadaşlar merhaba

bir kaç sorum olucak yol gösterirseniz çok sevinirim..

suzuki grand vitara 3k almak istiyorum 2007 ve üzeri yeni kasa olanlardan 2. el alacağım aracı alırken dikkat etmem gereken koşullar nelerdir? nelere dikkat etmem gerekir?

açıklarsanız sevinirim saygılar... :smiley:

Bay kospir' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba

bir kaç sorum olucak yol gösterirseniz çok sevinirim..

suzuki grand vitara 3k almak istiyorum 2007 ve üzeri yeni kasa olanlardan 2. el alacağım aracı alırken dikkat etmem gereken koşullar nelerdir? nelere dikkat etmem gerekir?

açıklarsanız sevinirim saygılar... :smiley:
Bu forumda genellikle Vitara veya 2005'e kadar üretilen Grand Vitara kullanıcıları var. Bahsettiğiniz Yeni Grand Vitara kullanıcısı sınırlı. Bu nedenle en güzeli Yetkili Servise ekspertiz yaptırmanız.

veteriner' Alıntı:
Bu forumda genellikle Vitara veya 2005'e kadar üretilen Grand Vitara kullanıcıları var. Bahsettiğiniz Yeni Grand Vitara kullanıcısı sınırlı. Bu nedenle en güzeli Yetkili Servise ekspertiz yaptırmanız.

Yanıtladığınız için teşekkür ederim, öyle görünüyor artık :smiley:

uzun zamandır gördüğüm bir vitaranın sahibiyle bugün denk geldik nasıldır bu v6 2.0 lar memnunmusunuz dedim, karşılık olarak aracım 97 model 1.8 Kanada serisi dedi, hiç duymamıştım ???

Güzel paylaşım. Emek verip yazan herkese teşekkürler. Hala faydalanıyoruz işte. Konu biraz karışık tabii birkaç kez okumak gerekiyor. Arada kaybolmasın.

Takip.......

herkeze selam,
kısmet ise 4. nesil 1.6 (3k) vitara almayı düşünüyorum, lakin merak ettiğim soruların cevabını bulamadım, şöyleki ;

2011 sonrası sanıyorum bahsi geçen vitaralarda bir takım değişiklikler yapıldı,
ancak fotoğraflardan anlayabildiğim kadarıyla sanıyorum esp eklenmiş, klima tuşlarında bazı farklılıklar var ve gösterge paneline yol bilgisayarı gibi birşey eklenmiş , esp olması illaki + değer fakat diğer farklılıkların ne olduklarını tam olarak bilemiyorum,

sizce 2011 ve üstü araç mı almalı yoksa önemsenmeyecek farklılıklar mı var araçta?

cevaplarınız için teşekkürler...

http://otomobil.suzuki.com.tr/fiyat-listesi.aspx

Son bir kaç yıldır sıfır çip satamıyor suzi.. ;)

sebebleri..klasik offroad özelliği olmaması , suv olması ve aşırı pahalı olması..

sattıları araclar macar malı.. ;) japon yadan arac satmıyor..illede grand vitara isterim derseniz sanırım özel sipariş filan oluyor.. ::smiley:

forumdaki coğunluk 2005 model altı alıp arazi amaclı kullanıyor..

suv kullanan içimizde yok kadar az anlattıgınız özellikleri biz de bilmiyoruz.. :smiley:

cevabınız için teşekkürler Oğuz Bey,
ben aracı çok fazla off-road amaçlı düşünmüyorum, dağ bayır gezmeyi severim ama bele kadar çamura batmak niyetinde de değilim açıkcası :smiley: , şu an kriterlerime en uygun araç grand vitara gözüküyor ama her açıdan da düşündürüyor, şuanda kulandığım araç dizel polo ve uzun yolda 4lt altında yakabiliyorum, pişman olurmuyum zamanla göreceğim artık :smiley:

'' dizel polo ve uzun yolda 4lt altında yakabiliyorum, pişman olurmuyum zamanla göreceğim artık :smiley: ''

Yakıt ve konfor olarak mumla ararsınız.. derim.. ;)

performans olarakda 1.6 benzinli otomobilde bulduğunuzu 2,0 arazi aracında yakalamanız zor derim.. ;)

forumda eskilerin bi lafı var aslan besliyen yemini hesap etmez der.. ;D daha cok amerikancılar kullanır.. ;)

yıllık km niz fazla ise ekonomik çip diye bişi içad olmadı bildiğim..haberiniz olsun ..

suzukide 1,3 motorlu jimmy modeli en cok yakanıdır..

2,5 v6 grand vitara az yakanıdır..? garip ama gercek kullanan lardan edindiğimiz bilgi..

yeni kasa 2006>+ olan 3 kapı grand lar da ekonomik degil. tüketim acısından.. :smiley:

2011 3K vitara kullanıcısıyım, ESP'li olan versiyon. Araç sürekli 4 çeker olup 5 kapılarda olan LOW seçeneği ve orta diferansyel kilidi bulunmamaktadır. geçen sene yağan karda Levent'in orta yerinde büyükdere caddesinde nice araçlar zincirlerle hafif yokuşu çıkamazken, 4 senesini doldurmuş fabrika çıkışı yaz lastikleriyle en ufak bir kayma yaşamadan evime gidip gelebildim.

Chad-> 2011 altındakilerde orta konsolda bulunan göstergeler 2011 ve sonrasında hız panelinin altında yer alan ekrana eklenmiş durumda. Hava sıcaklığı, ortalama tüketim ve anlık tüketim verilerini görebiliyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri