1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,977

Etiketler

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

discovery-V8' Alıntı:
Hasan bey , gözünüz aydın ,dünyanın en güzel duygusu baba olmak, Allah analı babalı büyütsün.

barb_alone' Alıntı:
allah analı babalı büyütsün

edaghan' Alıntı:
umarım sağlıklı ve mutlu bir hayat onun olur...

doktor_33_01' Alıntı:
hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun...

TEMBELREİS' Alıntı:
allah analı babalı büyütsün dünyanın en güzel duygusudur baba olmak yeni sıfatınız hayırlı olsun hasan bey :smiley:

mu7y' Alıntı:
Gözünüz aydın.. Allah analı babalı buyutsun.. Artık Levent'in turuncu tulumu ve defender ile bır resmını beklıyoruz ;)

Alfonse' Alıntı:
Hoşgeldin Levent.....

Tebrikler...

brothers' Alıntı:
hasan bey aracınız verdiğiniz emeğe değmiş ellerinize sağlık ; Levent bebek'te hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

discovery-V8' Alıntı:
Hasan bey , gözünüz aydın ,dünyanın en güzel duygusu baba olmak, Allah analı babalı büyütsün.

Herkese çok teşekkürler.
Turuncu tulum ve defender ile fotoğraf süpermiş ;D ;D ;D ;D

emir341907' Alıntı:
arkadaşım aracın 10 üzerinden 10 numara olmuş.rabbim kaza bela vermesin inş.bende aranıza yeni katıldım inş bizde aracımızı toplayacağız ama sizinki gibi olması için baya uğraşmamız gerekecek.
bu arada otokara çeki demirlerini yaklaşık 15 senedir biz yapmaktayız.Şimdiye kadar yaklaşık 5-6 bin adet üretip sattık.arabanın resimlerini görünce dikkatimi hep çeki demirine verdim ama takmadığını gördüm.onuda yeni alacaksan sana yardımcı olabilirim.resimler aşağıda .aracını güle güle kullan...[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Size cevap yazamamıştım kusura bakmayın. Nato tipi çeki demirim hazır sadece takılmayı bekliyor. Fakat bir problem olursa sizi ararım. Ya da arkadaşlarıma öneririm, Teşekkürler.

Hasan bey tebrikler, Allah analı babalı büyütsün, eminim ki çok güzel bir duygudur. Darısı bana inşallah :smiley:

allah analı babalı büyütmek nesip etsin. yeğenimiz levent hoşgeldi, allah uzun ömürler versin

sinan54' Alıntı:
allah analı babalı büyütmek nesip etsin. yeğenimiz levent hoşgeldi, allah uzun ömürler versin

Sağolasın Sinancım, tosuncuğumuzu biraz büyütelim landımızla geleceğiz inşallah...
Çok teşekkür ederim.

Hasan Bey,

Öncelikle sizi ve ailenizi tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün..ne şanslı bir bebekki sizin gibi babaya sahip , daim olur inşallah..

Araca gelince; Modifikasyon için çok çok önemli bir parça var. O olmazsa olmaz.." Arabada bebek var " yazısı ;)

emmy' Alıntı:
Hasan Bey,

Öncelikle sizi ve ailenizi tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün..ne şanslı bir bebekki sizin gibi babaya sahip , daim olur inşallah..

Araca gelince; Modifikasyon için çok çok önemli bir parça var. O olmazsa olmaz.." Arabada bebek var " yazısı ;)

Çok teşekkür ederim havaya gireceğim valla. Aslında bende küçük afacanıma sahip olduğum için çok şanslıyım. ;D
" Arabada bebek var " tabelası kesinlikle şart...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri