doktor_33_01
Kamp I
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110
hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun...
hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun...
discovery-V8' Alıntı:Hasan bey , gözünüz aydın ,dünyanın en güzel duygusu baba olmak, Allah analı babalı büyütsün.
barb_alone' Alıntı:allah analı babalı büyütsün
edaghan' Alıntı:umarım sağlıklı ve mutlu bir hayat onun olur...
doktor_33_01' Alıntı:hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun...
TEMBELREİS' Alıntı:allah analı babalı büyütsün dünyanın en güzel duygusudur baba olmak yeni sıfatınız hayırlı olsun hasan bey
mu7y' Alıntı:Gözünüz aydın.. Allah analı babalı buyutsun.. Artık Levent'in turuncu tulumu ve defender ile bır resmını beklıyoruz
Alfonse' Alıntı:Hoşgeldin Levent.....
Tebrikler...
brothers' Alıntı:hasan bey aracınız verdiğiniz emeğe değmiş ellerinize sağlık ; Levent bebek'te hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
discovery-V8' Alıntı:Hasan bey , gözünüz aydın ,dünyanın en güzel duygusu baba olmak, Allah analı babalı büyütsün.
emir341907' Alıntı:arkadaşım aracın 10 üzerinden 10 numara olmuş.rabbim kaza bela vermesin inş.bende aranıza yeni katıldım inş bizde aracımızı toplayacağız ama sizinki gibi olması için baya uğraşmamız gerekecek.
bu arada otokara çeki demirlerini yaklaşık 15 senedir biz yapmaktayız.Şimdiye kadar yaklaşık 5-6 bin adet üretip sattık.arabanın resimlerini görünce dikkatimi hep çeki demirine verdim ama takmadığını gördüm.onuda yeni alacaksan sana yardımcı olabilirim.resimler aşağıda .aracını güle güle kullan...[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
sword7' Alıntı:Hasan bey tebrikler, Allah analı babalı büyütsün, eminim ki çok güzel bir duygudur. Darısı bana inşallah
sinan54' Alıntı:allah analı babalı büyütmek nesip etsin. yeğenimiz levent hoşgeldi, allah uzun ömürler versin
sinan54' Alıntı:bekleriz abi, çifte kutlama yaparız ( hem tosuncuğu hemde land'ı)
emmy' Alıntı:Hasan Bey,
Öncelikle sizi ve ailenizi tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün..ne şanslı bir bebekki sizin gibi babaya sahip , daim olur inşallah..
Araca gelince; Modifikasyon için çok çok önemli bir parça var. O olmazsa olmaz.." Arabada bebek var " yazısı
hfb44' Alıntı:Herkese çok teşekkürler.
Turuncu tulum ve defender ile fotoğraf süpermiş ;D ;D ;D ;D
cuneytkishali' Alıntı:Allah beraberce uzun ömürler versin.