1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,214
Ynt: 1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları

Okudum aracınız çok güzel olmuş aracınız hakikaten bir canavar hakkını veriyordur inş.. ??? 8)

Etiketler

ön panjur rot basları kapı kolları kontak iç silgi kolu lazım yan cam cıtaları bazı parcaları ıstanbuldan buldum bulgardan bıraz aldım benim istegım burda bulmak

Tekrar Merhaba seçkin oto;
Tekirdağ da bu malzemeleri bulmanız belki zor olabilir ancak aradığınız malzemeleri bence uyabilecek diğer araçlardan çıkma olarak temin etmeye çalışsanız bence çok daha kolay olur..istanbula yolunuz düşerse eğer Güngören veya bostanci sanayi sitelerindeki japoncuları gezmenizi tavsiye edebilirim..
Birde her nekadar yetkili servise gitmesemde Nissan servislerinden de bazen uygun fiyata Patrollere orjinal parça bulunabiliyor.
örneğin ben Kardeniz Ereğli Nissan yetkil servisine Avustralyadan krank ve salmastra keçesi getirttim..Fiyat ise sadece 18 TL tuttu..
Şansınızı deneyin derim..
istanbuldan Nissanci Orçun Koç isminde bir bey tanıyorum..Bir çok parçayı temin edebiliyor.
Tel no sunu yazıyorum..Sorabilirsiniz Ona..0532 272 31 71 ve 0212 270 1905
sevgilerimle

Aracım ile ilgili yükseltme bilgilerini paylaşmak istedim arkadaşlar..
ilgili link aşağıdadır.
Umarım en kısa zamanda taban çürüklerini ve ufak tefek kaporta işlerini de halledip
daha dayanıklı bir ruha sahip olacak aracım:smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.0
Sevgiler..

Patrolümle ilgili olaraku zun süredir planladığım ve sonunda başladığım kaporta, boya
işlemlerine günlüğümden aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz arkadaşlar..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.40

Karadeniz Ereğliden Sevgilerimle..
Murat AYRAL

sa bende 4 tane nissan patrol vardı.ıkısını sattım. bi 4.2 benzinli ayırdım kendıme bide üstünde Ld 28 motor olanı ayırdım. dizelin motoru a-z ye sıfır topladım 2 piston kolu yamuk cıktı . piston kollarını bulamıyorum. allah aşkına bana biri yardım etsın nerden bulacaz bu piston kollarını lütfen bana yardımcı olursan çook sevinirim :(
..

Piston kollarını iyi bir motor yenileme ustasına götürün çok aşırı arızalı değilse düzelteceklerini tahmin ediyorum inşallah işiniz çözüme ulaşır

ABİ BEN KENDIM DE USTAYIM ZATEN TRABZON TEMAMAKINA YAZARSAN GORURSUN IS YERIMI DE DUZELME OLMAYMIŞ OYLE DEDILER TAHMIN ETMEDIM 2600TL MOTOA MASRA ETTIM BI BLOK KALDI GERISINI HEP SIFIR DIZDIM. GEL GOR 2 KOL ICIN BAGLANDIM KALDIM YA KOCA TURKIYEDE YOKMU. BIRI CIKSA DESE BENDE KOMPLE LD28 MOTOR VAR ONUDA ALIRIM YANI :(

Merhaba TEMA Makina bu motor başka hangi modellerde var bildir araştırayım bende Sivas ta yedek parçacıyım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri