1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,224
Ynt: 1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları

Kesinlikle haklısınız monster bey;
Bu arada adinizi da sorabilir miyim..Monster bey demek ilginç oluyor da:smiley:
Yardim teklifiniz icin de ayrica tesekkürlerimi sunmak isterim..
Tabiki bilgi, emek ve tecrübe paylaştıkça güzel ve de anlamlı..
Dediginiz gibi ben de bu tür insanlara, yani çakallık yaparak içimizdeki tutkuların anlamını bilemeyen paragöz insanlara anlam veremiyorum
inanın..Bir malın veya ürünün belirli bir fiyatının üzerine kendince kazanç koyanlara gerçekten çok kızıyorum ve lafımı hiç esirgemeden,
içimdekileri karşı tarafa söylüyorum..Tabiki lafım alın teri ve emeğini kazanmaya çalışanlara değil..
Başlarda, yani aracı aldığımda, içimdeki heyecanla ustalarla birlikte baya bir yoruluyordum tez canlı bir şekilde işleri bir an önce yoluna koyabilmek
ve araziye çıkabilmek için..Ancak sabırla ve yavaş yavaş, plan proje dahilinde çok daha verimli oluyor ortaya çıkarttığınız iş..
Yaza kadar baya bir işim var..Yavaş yavaş halledicem artık...
sevgilerimle

Etiketler

çok güzel olmuş hayırlı olsn

Selam Serkan;(Eksper Oto)
Offsanayi desek daha dogru olur..
Bu arada benim ön porya kafasını hala göndericen ne diim..
Sevgilerimle..

Teşekkürker arkadaşlar..
Ufak tefek uğraşlar bitmiyor malesef..
Yola devam:smiley:
sevgilerimle

PajeroCat' Alıntı:
iyi dilekleriniz ve önerileriniz adına teşekkürler monster:smiley:
Evet araç yaklaşık 3 aydır benim..Daha alışma ve tanıma aşamasındayım..inanırmısınız üzerinde 2000 yılına ait AT lastik vardı..
Şimdilik bunları buldum 2. el olarak..
Baharda makas, burç yenilemesine giricem..Bu arada aracı 2-3 inch kadar yükseltmeyi düşünüyorum (Makaslara eğim verdirerek)..
O zaman dodikleri genişletip dediğiniz ebata geçme durumum olabilir..
Sevgilerimle

Makas yükseltme konusunda bende istekliyim. Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Makaslara yeniden kavis verdirmek ve/veya makas küperlerini değiştirmek olası. Ancak hazır yeni makas da olabilir. (old man emu) gibi. Aşağıdaki linkte bir old man emu fiyat listesi var.
http://www.4allfours.co.uk/ome01.htm

Tesekkürler Alper bey bilgilendirmeniz adına..
Kavis verdirerek yükseltme taraftarıyım ancak ben makasları soktukten sonra orjinal makasları değiştirmeyeceğim heralde..
Yani aynı makaslarla yola devam..Makas burçlarım oldukça kötü durumda ama..
Verdiğiniz linki inceleyecegim bu msj.dan sonra:smiley:
Bahara dogru yapmayı planlıyorum yükseltme işlemini..Günlüğüm ile paylaşmaya çalışacağım işlemi sonlandırdıktan sonra..
Günlüğümün linkini sizlerle paylaşıyorum..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.msg582571#msg582571
sevgilerimle

Sizin günlüğünüzü her patrolcu gibi zaten takip ediyorum hiç merak etmeyin ;) Nissan başlığı altında en hoşuma giden başlık... devamın bekliyorum. Aracıma biraz bakımdan sonra bende benzer birşeyler yapmak istiyourm.

Beğeniniz benide memnun eder Alper Bey..Sonuçta bilgi, kısaca hayat paylaşımla güzel..
Elimden geldiğince paylaşımlarıma devam edeceğimden emin olabilirsiniz..
Sevgilerimle..

Kanun demiyelim de doğa sevgisi, otomobil sevgisi, bilgi-beceri edinme, yeni yerler keşfetme, farklı insanlarla tanışma ve adrenalin paylaşımı gibi birşey işte Soner..
Kısaca offroad=offsanayi:smiley:) benim özetlemem..

PajeroCat' Alıntı:
Kanun demiyelim de doğa sevgisi, otomobil sevgisi, bilgi-beceri edinme, yeni yerler keşfetme, farklı insanlarla tanışma ve adrenalin paylaşımı gibi birşey işte Soner..
Kısaca offroad=offsanayi:smiley:) benim özetlemem..

Çok güzel bir tanım olmuş teşekkürler. Daha iyisini ben söyleyemezdim herhalde.

Aracınız çokgüzel olmuş...Emek verdikce çok güzel oluyor....Güle güle kullanın..

Teşekkürler Kemal bey..
sevgilerimle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri