1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,214
Ynt: 1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları

artık günlüğe pek bir şey yazmıyorsunuz galiba. :smiley:

Etiketler

Merhaba Alper bey,
Bu aralar yoğunum baya ve ayrıca patrol ile pek ilgilenemiyorum..
inanırmısınız yaklaşık bir ay oldu suni deri alalı araç içini kaplamak için ama uğraşamıyorum bu aralar..
Zamanla yavaş yavaş halledeceğim ve yeni birşeyler yaptığımda da paylaşacağımdan emin olabilirsiniz..
siz birşeyler yaptınız mı aracınıza..Yapacaktınız heralde öyle hatırlıyorum..
sevgilerimle

çok beğendiğim araçlardan biri..elinizde dahada güzelleşmiş... kazsız belasız...iyigünlerde kullanın...

Teşekkürler Fahri bey;
Sanayi günlerim çoğalmış olsada emek, sabır ve uğraş ile eski bir aracı tekrar hayata kazandırmaya çalışıyorum gerçekten..
Sevgilerimle..

abiii :smiley::smiley: hayırlı olsun urh 13 ken guzeldı ya bız bu aracın 2000-2001 yılındakı sahıplerıyız gercekten mukemmel bı arac cok sey hak edıyor gule gule kullanın

Merhaba challenger;
size özelden msj attım..
sevgilerimle..

abi tesekkur ederım bende sizi tanımak ısterım mesajına cevap yazamadım sanırım yenı uye oldugumdan verdıgınız numaradan ben sıze ulasıcam ıstanbulluyum bende gorusmek dılegıyle

Çok memnun olurum bana dönerseniz challenger..:smiley:)
Karadeniz Ereğliden sevgilerimle..

süper yapmıssın hocam aracını gule gule kullan yedek parca nerden tedarık edıyorsun adres verırmısın

Merhaba seçkin oto,
Yedek parça konusunda Ankara, istanbul ve izmit ile görüşüyorum..
Size ne tür yedek parçalar gerekiyor..
Bu arada Adapazarı çark sanayi sitesinde Patrol ler ile ilgilenen çok iyi insanlar var..
Resque team kurucuları Varlık Efe ve Murat Bey size yardımcı olabilir ama öncelikle ne tür yedek parça istediğinizi bildirmelisiniz onlara..
sevgiler..

Erol bey merhaba;
üst sepet lambalar ve işçilik ile beraber ortalama 700 TL ye mal oldu..
Hızını etkiliyor mu derken zaten bu tür araçlar hız araçları değil sizinde bildiğiniz gibi,
ancak septsiz olarak da 120 -130 Km hıza ulaşabiliyordu, şimdi de bir sorun yok hızlanmada..
Sizin sormuş olduğunuz soru heralde rüzgarın çarpması ile aracın aerodinamik yapısının bozulması veya
olumsuz etkilenmesi ile ilgili ancak zaten bizim araçlarda pek aerodinamik yapı söz konusu değil..
Sevgilerimle..

saolun bendede bir suzuki vitara JLX 1.6 vardı güzeldi üst sepetimi kendim yaptım kaynaklaya kaynaklaya ama ben bu arabayla off roada fazla çıkamıyordum o yüzden hem arabayı yolda hızlı sürerken sağa çekiyor ve hızını azaltıp bi yandan çok ses yapıyordu üst sepek çıkarılıp takılabilirdi ağır olması kötüydü ve ihtiyaçtan dolayı sattım.

220157018ny.jpg

Anladım Erol bey..Hayırlı olsun bu arada sizinde bir nissan pick-up ınız vardı sanırım benimki modellerinde..
Benim araç 86 model Patrol SD33 Dizel..

benimkide 86 model Nissan pick-up diesel Kasanın arkasında DATSUN yazıyor ama internette RALLY RAİD 4X4 geçiyor.

Evet Nissan Patroller eski tabir ile Nissan Datsun olarak geçiyor Erol bey..
sizin aracınız da 24 V çalışıyor değil mi..
Nissan başlığı altında bir günlük açmıştım, okumanız dileği ile sevgilerimi sunarım ve bu arada iletişim bilgimide buraya yazıyorum..
532 687 64 07
Murat AYRAL
Karedeniz Ereğli / Zonguldak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri