BBOYTED MEKANİK DAHİ Mesajlar 399 Tepkime Puanı 1 Yer balıkesir ılıca kaplıcaları 4 May 2011 #65 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) lpg tankı yeri süper olmuş abi zaten ladalarda bagaj sıkıntısı var
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) lpg tankı yeri süper olmuş abi zaten ladalarda bagaj sıkıntısı var
Ergin0737 Kamp II Mesajlar 326 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 4 May 2011 #66 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) çok güzel oluyor.kolay gelsin güle güle kullanın.
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) çok güzel oluyor.kolay gelsin güle güle kullanın.
mcgalip Kamp I Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 4 May 2011 #67 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) merakla yeni resimlerinizi bekliyoru .takipteyim..
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) merakla yeni resimlerinizi bekliyoru .takipteyim..
M mizme Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 16 May 2011 #68 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) epeydir resim koymadim......araba yarim gaz devam ediyor
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) epeydir resim koymadim......araba yarim gaz devam ediyor
mcgalip Kamp I Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 16 May 2011 #69 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) çok güzel gidiyor.fazla ara vermeyin ben heyacanla takip ediyorum.yeni göğüs çok güzel olmuş..kolay gelsin.
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) çok güzel gidiyor.fazla ara vermeyin ben heyacanla takip ediyorum.yeni göğüs çok güzel olmuş..kolay gelsin.
MİCOMİCO 93 VİTARA JLX 3K HARDTOP - 2009 HYUNDAİ TUCSON Mesajlar 494 Tepkime Puanı 1 Yer İZMİR 16 May 2011 #70 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) arkada görünen playmouth aklımı aldı !..
kabasakal73 Duster'cı olduk gari :) Mesajlar 683 Tepkime Puanı 1 Yer SÖKE 17 May 2011 #71 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) çok güzel, kolay gelsin
M mizme Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 21 May 2011 #72 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) elektirikciden gelen araba alt tarafina komple putur atildiktan sonra toplanmaya baslandi on kilitli difiransiyel yukseltme kiti ve arka komple sistem sifirdan alindi
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) elektirikciden gelen araba alt tarafina komple putur atildiktan sonra toplanmaya baslandi on kilitli difiransiyel yukseltme kiti ve arka komple sistem sifirdan alindi
Zorbey Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 5 Yer Muğla 21 May 2011 #73 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Maşallah ... Canavar olacak ... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin ... Çamurunuz bol olsun ...
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Maşallah ... Canavar olacak ... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin ... Çamurunuz bol olsun ...
mcgalip Kamp I Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 21 May 2011 #74 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) anlaşılan iyi para harcamışsınız.ama sıfırdan bi niva sahibi oluyorsunuz,gerçekten harika gidiyor.hayırlı kullanımlar,bol çamurlar.takip.
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) anlaşılan iyi para harcamışsınız.ama sıfırdan bi niva sahibi oluyorsunuz,gerçekten harika gidiyor.hayırlı kullanımlar,bol çamurlar.takip.
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 23 May 2011 #75 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) öncelikle ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma oluyor gerçekten de... 2. olarak sormak istediğim, tabana kullandığınız malzemenin adı ve nereden aldığınızı söyeleybilir misiniz acaba?
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) öncelikle ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma oluyor gerçekten de... 2. olarak sormak istediğim, tabana kullandığınız malzemenin adı ve nereden aldığınızı söyeleybilir misiniz acaba?
M mizme Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 23 May 2011 #76 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) arabanin altina putur attim maslak oto sanayide 1. kisimda dia nin yaninda santana otomotivde yapiliyor araba puturude hemen karsidaki nalburdan aldim
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) arabanin altina putur attim maslak oto sanayide 1. kisimda dia nin yaninda santana otomotivde yapiliyor araba puturude hemen karsidaki nalburdan aldim
M mizme Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 24 May 2011 #77 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Yukseltme kiti hakinda soru isaretlerim var ama bitsin bakalim arka dingilin ustune kaynak seklinde arka taraf yukseltiliyor nekadar saglikli bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Yukseltme kiti hakinda soru isaretlerim var ama bitsin bakalim arka dingilin ustune kaynak seklinde arka taraf yukseltiliyor nekadar saglikli bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum
impeesa One life, live it ! Mesajlar 234 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara Web www.facebook.com 24 May 2011 #78 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Şaft açısını çok zorlamamak gerektiği kanaatindeyim, zaten yatay pozisyonda da (orjinalinde ) bir çaplık var.
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Şaft açısını çok zorlamamak gerektiği kanaatindeyim, zaten yatay pozisyonda da (orjinalinde ) bir çaplık var.
M mizme Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 24 May 2011 #79 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) acikcasi saftlarin kafalari 360 derece donebilen bir sekilde oldugundan takilip gorup test etmek lazim
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) acikcasi saftlarin kafalari 360 derece donebilen bir sekilde oldugundan takilip gorup test etmek lazim
impeesa One life, live it ! Mesajlar 234 Tepkime Puanı 3 Yer Ankara Web www.facebook.com 24 May 2011 #80 Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) mizme' Alıntı: acikcasi saftlarin kafalari 360 derece donebilen bir sekilde oldugundan takilip gorup test etmek lazim Genişletmek için tıkla ... evet 360 derece dönüyorda, mafsalın yapacağı açı önemli.[attachment=1] Denemeden anlayamayacağız. Dört gözle kontak çevireceğin günü bekliyorum
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) mizme' Alıntı: acikcasi saftlarin kafalari 360 derece donebilen bir sekilde oldugundan takilip gorup test etmek lazim Genişletmek için tıkla ... evet 360 derece dönüyorda, mafsalın yapacağı açı önemli.[attachment=1] Denemeden anlayamayacağız. Dört gözle kontak çevireceğin günü bekliyorum