1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mizme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,686

Etiketler
Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Iyi niyetlerinoz icin tesekkurler
Bende bu kadr ise girmee niyetim yoktu ama arabanin parcalarinin ucuzlugu bollugu
Ve en onemlisi arabamin gerek kapartosunda gerek motorunfa gerekse diger her iscilikte
Maslak sanayideki arkadasim cok yardimci oldu calisanlarida hepsi kendinarabalari gibi
En kucuk ayrintiyi gozden kacirmamaya calisiyorlar
Bende bitmesini iple cekiyorum ama yavas ve saglam olmasini istiyorum

son resimler

IMG_4115.png
IMG_4112.png
99444052.png
bf47defc.png
f2efbace.png

Resimler icin tesekkurler ama lpg aracta mevcut oldugu halde bem takmiyacam araci sadece arazi icin kullanacagimdan bence lpg ye gereknyok

Merhaba arkadaşlar,bu NİVA arabalarını kırabilen varmı yoksa bizim amcanınkimi farklı?İnanın sizlerin yapmış oldukları teknik donanımlar lastikler bilmem neler ve yarışlar bizimkinin yanında hiç kalır.Bizim amcanın arabası muayene ve yağ değişiminde asfalta çıkar.O ki bu arabayı 10 senede kıramadı haftada bir ofroad yapanlar 50 senede kıramazlar.Buna inanın yaptığı km niın belki %1 ini asfaltta yapmıştır.Birkaçtane sıfır km araba aldı beğenmedi sattı fakat NİVA kapıda duruyor ve biniyor.Bu arada amcam 75 yaşında yağmur kar demez o NİVA ile dağları dolaşır.Harbiden sağlam arabalarmış.
Kalın sağlıcakla.

Kolay gelsin her zaman her yerde lada nıva...

yol gösterici olması açısından yaptığınız masrafları yazarmısınız. parça fiyatlarını vs. gibi.....

okadar cok parca aldimki :smiley:

cogu fiyatlar toplu aldigimdan bilmiyorum

:smiley:

ama lada arda otomotiv ahmet bey cok yardimci olur

emeğinize sağlık resimlerin devamı yokmuydu. bende 90 model bi niva topluyorum son 1 yıldır bugün proje çiziliyor yarın kısmetse muayeneye gidecek aynen sizin gibi aracı komle söktük hatta ortadan ikiye böldük tekrardan birleştirdik .

arkadaslar tesekkurler

araba su an elektirikcide boyasi bitti

sizle yakinda resimleri paylasirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR