1986 Hilux Ön Makasa Kavis ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan assuva Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,044
Ynt: 1986 Hilux Ön Makasa Kavis ?

bu da ön makasın son hali üzerinden çıkan anakatın kavisi 8 cm idi biz onu 13 cm ye çıkardık sanıyorum. tam ölcüler makasçıda unuttuğum kağıtta yazıyor :smiley:) aracı gene yukseltirken 3 cm lik takoz koyduk makasla dingil arasına. ön makaslar aynen kataloktaki gibi dümdüz oldu görüntüsüde güzel oldu aracın yuksekliğide çok güzel oldu. ve en önemlisi araba çok rahatladı sürürken tat aldım dün akşam çok güzel esnemeye başladı :DD. butun hilüxçülere tavsiye ederim.

Etiketler

Salih bey elinize sağlık güzel çalışma olmuş, aracın son halinin fotoğraflarından görmek isteriz.

yarın izmit kartepeye çıkıcam. inşallah güzel bi hava yakalarım bol resimli bi gezi aktarma fırsatım olur. sahibinden.com daki resimleri de değiştiricem bu hafta. aracın üstünde baya değişiklik yaptım. keske yetiştirip sisleride takabilseydim daha hoş kareler çıkabilirdi sanırım. ama size inanarak bişe söyliyeyim. meğer benim aradığım araç buymuş keske seneler evvel almış olsaydım hani 3 ü bir arada diyolarya bu araç 4 ü bir arada. 1 gündeliğe kullanılabilecek bir binek araç. 2. ticari bi kamyonet. 3. gerçek bir ofroad 4*4 ü 4. heryaştaki insanların dikkatini kolaylıkla çekebilen bi hobi aracı daha ne olsun :D.

aslında sağda solda duyuyorum arb tamponun aynısını yapmışlar bende öyle bişeyarıyorum. tamponu kuvvetlendirip uzerine kanca veya vinc filan takmak istiyorum ama çok masraflı görünüyor.

SH107924.png

Yolunuz Ankaraya düşerse benim tamponun ölçülerini alın yaptırın isterseniz...ARB değil ama Warn:smiley:))

geçen hafta arabayla beraber ankaradaydım :D keşke haberleşmiş olsaydık. fizin aracın ön görüntü mükemmel hatta komple mükemmel ama beni bu aralar bu tampon işleri kasar gibi görünüyor. sorması ayıp bu tampon kaç tl dir acaba ??

Valla gelirseniz arayın tanışalım...Umut-0 532 2557471...

Kabaca TR'ye geliş fiyatları: Ön tampon 1000 USD, ön bar 200 USD, arka tampon (çeki demiri tamponda, yüksek yani) 1000 USD...Allahtan dolar uçmadan önce aldıydım ;D ;D

Umut bey bu hafta içinde Ankaraya geleceğim, aslında sakıncası yoksa bende görmek isterim. Selamlar

umutcelikel' Alıntı:
Kabaca TR'ye geliş fiyatları: Ön tampon 1000 USD, ön bar 200 USD, arka tampon (çeki demiri tamponda, yüksek yani) 1000 USD...Allahtan dolar uçmadan önce aldıydım ;D ;D

...........:smiley:))))))))))))))))
......yanaklarından öpüyorum Umut,
selamlar.
Mesut

arkadaşlar makasların kavisini artırarak yükseltmeyi anladım ama amortisörlere nasıl bir işlem yapılacak yeni amortisörmü alınmalı yoksa mevcut olanlar uyarlanabilir mi? saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR