1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,414

Etiketler
Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Giderek sadeleşiyor... ;) Bu ilk haliydi:

P1030717.jpg

Bu da son hali. Farkı göremeyenler için, tampon ve rocksliderlar boyandı, cam çerçevesi boyandı, sisler ve boru uçtu ;D ;D ;D ;D ;D

P1030749.jpg

P1030751.jpg

P1030752.jpg

Umut Bey eksoz dikkatimi çekti.....şu anki yeri epey komik gözüküyor....ellerinize sağlık güzelce boyamışsınız ana renk kırmızı olunca siyah bi başka yakışıyor fakat o boyadığınız parçaların hepsi ( ön tampon-ön çerçeve-yan kuşaklar-arka lamba saçları-tavan oluğu ) değişik ve desenli bir galvaniz dir...sadece serieslerde var defenderlerinki farklı....bunlar boyayı zor tutuyor sanırım zamanla atacaklardır bilginize....

Mustafa Uysal' Alıntı:
Umut Bey eksoz dikkatimi çekti.....şu anki yeri epey komik gözüküyor....ellerinize sağlık güzelce boyamışsınız ana renk kırmızı olunca siyah bi başka yakışıyor fakat o boyadığınız parçaların hepsi ( ön tampon-ön çerçeve-yan kuşaklar-arka lamba saçları-tavan oluğu ) değişik ve desenli bir galvaniz dir...sadece serieslerde var defenderlerinki farklı....bunlar boyayı zor tutuyor sanırım zamanla atacaklardır bilginize....
Aynen katılıyorum ve biliyorum. Araç sizdeyken bunlar galvanizmiydi diye sorayım peki? ;D ;D ;D Çok kolay değil onları söküp tavanı ayırıp kaplatmam, esas elzem işleri tamamladıktan sonra seneye bu iş direk aklımda. Ve galvanizi buradaki parlaklardan değil orjinal matı gibi yapmak gerek. Far çerçevesi ve arka dikey kuşağı da kırmızı yapacağım şimdilik, şu an en fazla yapabileceğim bu...Seneye artık diğer işler bittikten sonra inşallah. ::smiley: Egzoz ise LPG arkada altta olduğundan yana alınmış. Deponun yerinden çok çok memnunum, ne kadar komik dursa da egzoza yapacak birşey yok gibi, ancak daha yukarıdan geçirerek daha büyük bir susturucu ile yenileyeceğim yine ileride...

umut401' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Ne sakıncası olabilir aşkolsun... 05322557471 cebim, araç Yaşamkentte duruyor. Akşamları falan yolunuz düşerse arayın zevk duyarım, bilgi alışverişi yaparız hem...
şehir dışında olduğum için internete giremedim o yüzden geç cevap için özür dilerim.
anlayışınız için çok teşekkürler en kısa sürede görüşmek üzere kendinize iyi bakın :smiley:

umut401' Alıntı:
Aynen katılıyorum ve biliyorum. Araç sizdeyken bunlar galvanizmiydi diye sorayım peki? ;D ;D ;D Çok kolay değil onları söküp tavanı ayırıp kaplatmam, esas elzem işleri tamamladıktan sonra seneye bu iş direk aklımda. Ve galvanizi buradaki parlaklardan değil orjinal matı gibi yapmak gerek. Far çerçevesi ve arka dikey kuşağı da kırmızı yapacağım şimdilik, şu an en fazla yapabileceğim bu...Seneye artık diğer işler bittikten sonra inşallah. ::smiley: Egzoz ise LPG arkada altta olduğundan yana alınmış. Deponun yerinden çok çok memnunum, ne kadar komik dursa da egzoza yapacak birşey yok gibi, ancak daha yukarıdan geçirerek daha büyük bir susturucu ile yenileyeceğim yine ileride...
Yav kusura bakmayın sizi aracın eski sahibi abimiz ile karıştırmışım ;D ;D ;D ;D

Başlangıç için gayet iyi gidiyorsunuz, kolay gelsin... aynen devammm... taze kuzuların size maliyeti ne oldu... bende özendim şimdi... yenilesem mi acaba...

umut401' Alıntı:
Yav kusura bakmayın sizi aracın eski sahibi abimiz ile karıştırmışım ;D ;D ;D ;D

Bende anlayamadım mesajı anlamaya çalışırken cevap yazmışsınız.... :D akşam fırsat bulabilrisem benim ilk göz ağrısının fotoğraflırını yükleyeceğim ben lpg tankını şöför oturağının altına koymuştum....Alanyada series-90-110 araçların LPG tankı hep oturak sacının altındadır sadece ambulansa kasa 110 larınki arkada oluyor ve bugüne kadar hiç bir sıkıntı olamadı...

menderessereflisan' Alıntı:
Başlangıç için gayet iyi gidiyorsunuz, kolay gelsin... aynen devammm... taze kuzuların size maliyeti ne oldu... bende özendim şimdi... yenilesem mi acaba...
;D ;D ;D Eyvallah, kuzular gümrüğe takılmadan geldiğinden 110 lira gibi birşeye geldi...

Mustafa Uysal' Alıntı:
Bende anlayamadım mesajı anlamaya çalışırken cevap yazmışsınız.... :D akşam fırsat bulabilrisem benim ilk göz ağrısının fotoğraflırını yükleyeceğim ben lpg tankını şöför oturağının altına koymuştum....Alanyada series-90-110 araçların LPG tankı hep oturak sacının altındadır sadece ambulansa kasa 110 larınki arkada oluyor ve bugüne kadar hiç bir sıkıntı olamadı...
;D ;D ;D koyun valla merak ettim...ama koltuk altı LPG biraz kıllandırdı beni, patlar matlar hanımı uzaya yollamayalım Allah korusun?? ::smiley: Benzin deposuda orada zaten, depo ve koltuk arası olacak ???

iyi akşamlar,
umut bey araçınız hayırlı olsun,aldığınız parçalardan banada lazım nereden bulabilirim.syg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR