Eyvallah Göktu ;Dgöktu' Alıntı:çok güzel oldu valla billa
ellerine sağlık
Teşekkür ederim ;D Yavuz Ç amca oğlumdur ama Behzat Ç ile bağımız yok ;D ;D ;Dbkocoglu' Alıntı:Haddim olmayarak,
tebrik ederim.
sağlıcakla binin
hiç olmazsa 1000 tlye alıp 20.000 tl harcamayacaksınız sanırım.
Değil mi ama?? ;D İnternette araştırınca bu yüzden taktım işte 6.5 Defender jantı ve 7.50 (Veya 235-85) lastik kombinasyonuna. Cidden yakışıyor. Delikli 6.5 olunca daha bir güzel oldu kendi nazarım değecek maşallah diyeyim ;D ;D ;Dnkurtkaya' Alıntı:Lastik jant kombinasyonu yakışmış. Defender olsa bu kadar ilgi çekmezdi, onların yeri malum, ancak Series olunca klasiklere saygı öne çıkıyor.
Lütfi Abi selamlar, teşekkür ederim iyi dileklerin için ;D Sattın bana Seri III'ü uğraşıp duruyoruz burada ;D ;D ;D ;D ;Dalerdem' Alıntı:Harika işler yapmışsınız. İsteyip de yapamadığım şeyler. Allah ağız tadı ile kullanmak nasip etsin.
Yok "gaz" a gelme yaş ve tecrübemi çoktan geçtim merak etmeyiniz...bkocoglu' Alıntı:Aman diyim,
Umut , "gaz"a gelme sakın.
Bu gezenbilirciler adamı şişirirler , çok güzel oldu , şunuda yap, bunuda yap........
Bak araba , bu hali ile çok şirin oldu. Başka masraf etme,
Bak sonra "motoru değiştirim" , "kilit takim" , " üste kat çıkım" , "ebaydan şunu aldım, bunu aldım" falan dersin .....
aman diyim... aman.....