cj , "daha başka ne yapabilirim bu araca" fikrini sürekli canlı tutan ,eski fakat mordern çağın yetişkin oyuncağı rolünü devam ettiren güzel bir tutkudur.
cj 5 teki azmi şimdide cj8 görüyorum ve tebrik ediyorum. yapılan modifikasyonlar bütçe ile büyük olçüde doğru orantılı oldugu gibi kısmi olarakta imkanlar dahilinde kolay çözümler sunmakta. yaptıgınız seçim , iki diff arası mesafe bakımından yükseltmeye uygun ve şaft açılarında cj5 teki gibi problem yaşatmaz, yeni diffler de güzel, almış oldugunuz bu difflerde flattop knuckle mevcut gördüğüm kadarıyla, birazcık el emeği ile rot kollarını yukarı alıp differanciel kapapına temasından kurtulabileceğiniz gibi egri pitman kollarındanda kurtulabilirsiniz, aracın gezme eğiliminide minimize etmiş olursunuz. geçmişte yaşadıgınız soa problemlerinide artık yaşamazsınız ... ahh birde v8 imkanınız olsa.. deneyince bir daha düz 6 yı kullanmak istemezsiniz.
sizin gibi tecrübeli birine akıl vermek gibi oldu kusuruma bakmayın fakat garajınızı izledikçe heyecanla içimden geçenleri sıraladım... çünkü çok güzel bir aşamadasınız ve her şey zamanında yapılmalı.. sonradan yapmakta elbette zevkli oluyor ama sonuçta kullanamadığınız bir sürü yedek parça sahibi oluıyorsunuz
)