1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,878

Etiketler
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

altuncu57' Alıntı:
Göktuğ'cum nacizane tavsiyem rot ayarını tüm aksesuarlarını taktıktan ve araç son ağırlığına ulaştıktan sonra tekrar yaptırman.

çok kapalıydı lastikler dayanamadım asfaltta sürünmesine ..

hasanfb' Alıntı:
Göktuğ abi sac hardtop'un ağırlığı nedir...

iki kişi çok rahat alıp arabanın üzerine koyduk. maksimum camsız 30-40 kg gelir sanırım..

esperanto' Alıntı:
sabırsızlıkla bekliyorum son halini her karesinde emek ve yaratıcılık var ellrinize sağlık

teşekkürler. :smiley:

Bugün öğleden sonra boyadan çıktı. Renk fotoğraflarda tam olarak anlaşılmıyor. Akşam saatlerine denk geldi hep sizi aldatmasın. Kaportanın bir kısım montajı yapıldı.

22102010195.jpg
22102010193.jpg
22102010192.jpg
22102010191.jpg
22102010188.jpg
22102010186.jpg
22102010185.jpg
22102010184.jpg
22102010183.jpg
21102010180.jpg
21102010178.jpg
20102010170.jpg
20102010169.jpg

Çok güzel, insana CJ yapma isteği uyandırıyor... Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

:smiley:

teşekkürler. bende fazla istek kalmadı. bitsin diye başından ayrılmıyorum. ama çok güzel bir duygu ortaya çıkınca insan bir hoş oluyor..

Tempus' Alıntı:
Artık bunuda satarsan bende müşteri olucam ;D ;D ;D

Toplarken bile çok müşterisi çıktı. Kimsenin cj den anladığı yok. 5-10 bin filan zannediyorlar. Yazlığa götürüp orada binerim mantığı ile soruyorlar ;D 80 bin deyip başımdan atıyorum ;D Şimdi ki derdim çalınmaya karşı kasko yaptırabilmem.

Bu rengin cj ye bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim ama tek söyleyeceğim şey ''muhteşem olmuş''.Kapı menteşeleri, kaput mandalı vs.nin siyah olması da ayrı hava katmış.

Bende benim vx80 e buna benzer bir renk düşünüyorum ama bakalım ;D

selamlar ve tebrikler..her cj kullanıcısının aklından geçenleri yapmışsınız tebrik ederim kesenize bereket..sormak istediğim lastiğin ebatından dolayı makaslara verilen kavis, makas küpelerinin içe doğru bakmasına sebep olmuş.,orjinalde küpeler dışarı doğrudur, aracınızdaki pozisyonu makasın rahat esnemesi konusunda sıkıntı çıkarmaz mı..? Başımdan geçti salıklı esneme olmadığı için parça kırmıştım..biraz soru biraz bilgi olsun.. :smiley:

süspansiyonla ilgili ilk sıkıntı ön amortisör bağlantı noktaları arasındaki mesafe, 4 inç yükseltme kitinin diğer cj ler için olmasına bağlı olarak cj-8 lerde farklı konumlandırılmış olmasından kaynaklandı. pazartesi onu halledeceğiz. kavis konusunda benim yapabileceğim birşey yok. kendisi kavisli ve uzun geldi. arazide belli olacak artık. biraz esneyim kaviste azalma olursa ön küpeler öne doğru gelir sanıyorum..

Tek kelime mükemmel.... Elinize sağlık, kazasız belasız sürüşler dilerim.ali/marmaris.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri