Westinghouse montajı nihayet bitti. Yeni fren hortumları bağlandı. El freni halatları bağlandı. Debriyaj terazisi bitti. Direksiyon rot kolu bağlandı. Pitman kolu çok uzun geldi, pazartesi biraz daha kısası geliyor. Bu arada serviste işler biraz hızlandı ama yeterli değil tabi. Salı günü elektrikçiye gider diye umuyorum..
Son 3 günde yapılanlar; direk elektrik alarak marşa bastık. Motor çalıştı sorun yok. Performans distribütörümü Hayri ustam onardı. Bakalım performans verecek mi? Kaya kaydıranlar kaynak oldu direk şasiye. Ön şaft bağlandı. Arka makas pabuçları kaynak oldu yarın arka şaftıda bağlarız. Vinç tablasının yeri hazırlandı. Amortisörlerin 2 tanesi yanlış gelmiş onu tespit ettik. Kaynaklı olan ön makas ile şasi arasındaki parçayı değiştirdik. Bütün yağlarını doldurduk. Ebaydan aldığım zaman saati geldi. Yerini dar açtığımız için genişlettik. Boyanmış göğüs sacı tekrar boyandı. Yeni 85 amper şarj dinamosu takıldı. Devirdaim kasnağı, hidrolik direksiyon pompası olduğu için çift kanallı ile değişti. Pitman kolu gelen 5 tane arasından zorla seçilerek ayarlandı. Frenlere hidrolik dolup havası alındı. vs vs...
Bozulan ön mahruti bilyası değişti. Ayarı sıkı olmuş Çamurluk fiberlerinin delikleri delindi. Snorkelin içeri giriş deliği delindi. Motor çalışma videosu yüklendi. Elektrik tesisatı araca bağlanmadan bitti. eski model fm radyo buldum. Onu tamir edip 2 hoparlör ile yerine bağlandı.
peki abi saol nerden kaça temin ettin bu arada 10inç janta 235 taban lastiği sinek ilacı yöntemi ile geçirdik sen baya uğraştın ama olsun cj tank gibi olmuş maşalahı var..
Göktuğ abi bushwacker görür gibi oldum çok yakışacak.
motor mükemmel çalışıyor ,karbürator ile ilgili ilk izlenimleriniz nelerdir?
Son olarak snorkelin yerini delmeye yarayan matkap ucuna takılan aparatları nerden bulabilrim ,garajın tek eksiği
Göktuğ abi bushwacker görür gibi oldum çok yakışacak.
motor mükemmel çalışıyor ,karbürator ile ilgili ilk izlenimleriniz nelerdir?
Son olarak snorkelin yerini delmeye yarayan matkap ucuna takılan aparatları nerden bulabilrim ,garajın tek eksiği
bushwacker kendisi karbüratör için şu anda konuşmak erken. ileri ki maçlara bakacağız. Matkap ucuna takılıyor. Burada ona PANÇ diyorlar. Muhtemel olarak ingilizceden geçen bir kelime. Hırdavatçıların çoğunda var..