1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan prof_facia Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,117
Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

;)

Fotoğraf0056.jpg

Fotoğraf0058.jpg

Etiketler

hayrlı olsun kazasız belasız inşallah. series ailesi yavaş yavaş genişliyor. hastalık işte. allah herkesin gönlüne göre versin. bende kapıldım bu rüzgara; bindik bu alamete gidicez inşallah selamete. hadi hayırlısı.

barem75' Alıntı:
hayrlı olsun kazasız belasız inşallah. series ailesi yavaş yavaş genişliyor. hastalık işte. allah herkesin gönlüne göre versin. bende kapıldım bu rüzgara; bindik bu alamete gidicez inşallah selamete. hadi hayırlısı.
teşekkür ederim :smiley:
umarım siz de gönlünüze göre bir tane bulursunuz ;)

Hayırlı - Uğurlu olsun Yakup,

İlanda, sahibinin dediği gibi gerçekten çok orjinalmiş, Maşallah.
Tavan döşemesi de çok güzel. Lastikler iyi durumda ama 3cm spacer ve dişli lastik istediğini her fotoğrafta belirtmiş; 82 yılı imal, 83 trafik kayıtlı yani 84 sayılabilecek bu kardeşimiz :D :D :D

Tekrar Maşallah, çok güzel Series. Allah kazadan, nazardan esirgesin.

Görüşürüz,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Hayırlı - Uğurlu olsun Yakup,

İlanda, sahibinin dediği gibi gerçekten çok orjinalmiş, Maşallah.
Tavan döşemesi de çok güzel. Lastikler iyi durumda ama 3cm spacer ve dişli lastik istediğini her fotoğrafta belirtmiş; 82 yılı imal, 83 trafik kayıtlı yani 84 sayılabilecek bu kardeşimiz :D :D :D

Tekrar Maşallah, çok güzel Series. Allah kazadan, nazardan esirgesin.

Görüşürüz,

Barış
Çok teşekkürler Barış :smiley:

Durduk durduk ama turnayı gözünden vurduk ;D
Valla çok yardımın dokundu biraz başını ağrıttım, kusura bakma hakkını helal et.

Lastik işini ufaktan araştırıyorum ama bu aralar biraz zor gibi görünüyor.

Görüşmek üzere kendine iyi bak.

Her ne kadar konforsuz da olsa, kullanırken çok gürültüde gelse, son sürati çok düşük de olsa, yokuşlarda bayılsa da,

Bunaları kullanması çok keyifli yau ;D

prof_facia' Alıntı:
Her ne kadar konforsuz da olsa, kullanırken çok gürültüde gelse, son sürati çok düşük de olsa, yokuşlarda bayılsa da,

Bunaları kullanması çok keyifli yau ;D

aynı fikirdeyim, o yüzden 2. araç olarak düşünüyoruz zaten ;D

arkadaşlar serieslerin ön havalandırma flaplarının fitillerini nereden bulabilirim ???

Ferhat'lar aracı toplarken arıyorlardı o parçayı...
Onlara sordun mu?

Hayırlı olsun çevrenizde iyi oto camcısı varsa flap fitillerini halladeceğini düşünüyorum 3x1 yapıştırma fitille

suyabatmaz' Alıntı:
Ön flaplar fitillerini:

Kayalar Oto'ya sorun 0216 471 13 95

eğer yok ise:

Erkin Oto'ya sorun 0212 513 27 85

Teşekkürler Barış, yarın ilk iş bu numaraları aramak olacak :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.