1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,838

sesezgin

Kamp III
Yer
İstanbul
1982 land rover 3 Türk Petrollerinden çıkma kırmızı beyaz aracımı Uşaktan satın aldım. Aslında hayalim defender almaktı ama safari tavanlı bi seriese hayır diyemedim.
Işte seriesim

uploadfromtaptalk1406748250370.jpg

uploadfromtaptalk1406748274903.jpg

uploadfromtaptalk1406748292082.jpg

uploadfromtaptalk1406748322593.jpg

Etiketler

Ynt: 1982 land rover series 3

Seriesimin hararet gostergesi çalışmıyor ve hız ibresi titreme yapıyor. Geri vites lambası yok arka plaka lambası çalışmıyor. En büyük sorunumuz direksiyon boşluğu, arka şaftta lak luk vuruntu sesi var ve egzosu cok gürültülü

Bituself ile sesi büyük ölçüde kestik ama egzosu da halledersek ses sorununu ciddi oranda halletmiş olacağım. Bu cumartesi bahçeşehir birlasa giderek aracın diğer sorunlarını göstereceğim. 1 ay sonrası için koltuk ve tavan kaplamalari yapılacak kismetse.

Aracı alma sürecinde benden bilgi ve tecrübelerini esirgemeyen Ahmet Şahin vosdost abime ve umut beye cok teşekkür ederim.

Seriesime yemi bi tavan sepeti ve 4 adet sis farı eklemeyi de düşünüyorum. Bu farlardan 4 adet aldım

uploadfromtaptalk1406749957526.jpg

uploadfromtaptalk1406749971594.jpg

Seriesimin şanzıman ve motor arkasına denk gelen kısımlarda kaplama olmadığından o bölgeleri ve aracın arka kısmını puanlı musamba ile kaplatacağım. Resimden de görüleceği üzere tavan döşemesi fena halde ona da el atılacak. Baya bi iş beni bekliyor.

Ynt: 1982 Land Rover Series 3

Serdar tekrar hayırlı olsun, kardeş geldi benimkine yanlızlıktan kurtuldum ;D ;D ;D Bitüself vs tüm kaplamaları herhangi bir şanzıman arızasını düşünerek taban saclarının sökülebileceğini düşünerek civataları falan açıkta bırakarak kaplamanı öneririm.

Kaporta işi olarak ön yolcu kapısının camlı kısmını alt kısma bağlayan yerde cürüme var yolda giderken sallanıyor. Elden geçirilmesi gerek. Aracın orjinali kırmızı renk ama oksit boya ile boyamışlar şimdilik idare eder durumda en sona boya işini bırakacağım.

umut401' Alıntı:
Serdar tekrar hayırlı olsun, kardeş geldi benimkine yanlızlıktan kurtuldum ;D ;D ;D Bitüself vs tüm kaplamaları herhangi bir şanzıman arızasını düşünerek taban saclarının sökülebileceğini düşünerek civataları falan açıkta bırakarak kaplamanı öneririm.
Teşekkür ederim umut abi dediğin gibi yaptim abi. Kayalar otonun ikizleri gibi biz de mi yapsak acep

Ynt: 1982 Land Rover Series 3

sesezgin' Alıntı:
Kaporta işi olarak ön yolcu kapısının camlı kısmını alt kısma bağlayan yerde cürüme var yolda giderken sallanıyor. Elden geçirilmesi gerek. Aracın orjinali kırmızı renk ama oksit boya ile boyamışlar şimdilik idare eder durumda en sona boya işini bırakacağım.
Gevşek falan olmasın alttan sık istersen hazır kapı döşemesi sökükken? Boyayı sakın cillop araba boyası yapma, oksit boya mı neyse aynısından tıstısla geç, bu sefer güzel boya için bütün perçinleri vs macunla sıvayıp mahvediyorlar arabayı, alüminyum masanın bünyesi yine kaldırmıyor çatlıyor ileride... Orjinale çevirmek de daha zor öyle işçiliği...

Umut abi soktugumde baktım bağlantı yerleri gevşek degildi. Kaportacya göstereceğim baya sinir bozucu tak tak her çukurda vuruyor boya işini de öyle yapacağım macun işine girmeden tıs tıs üstten boyayıp geçeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR