yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
yasarergun' Alıntı:anayasa babayasa yanyasa altyasa üstyasa derken en az iki sene rahatız siz keyfinize bakın
sonrada kimse çıkaramaz zaten.
yasarergun' Alıntı:anayasa babayasa yanyasa altyasa üstyasa derken en az iki sene rahatız siz keyfinize bakın
yavuz-çelikel' Alıntı:sonrada kimse çıkaramaz zaten.
yasarergun' Alıntı:daha sonra da cumhurbaşkanlığı seçimi, yerel seçim, genel seçim.......oyumuza muhtaçlar
kafayı kullansak bunlar aleyhimize tek madde çıkartamazlar da biz nasıl hareket edeceğimizi bilmiyoruz
dopamin' Alıntı:Şimdi aziz nesini rahmetle anmak lazım şu meşhur % hesabı için adamın bir bildiği varmış demekki
yasarergun' Alıntı:ben aziz nesinin o söz ve düşüncelerine katılmıyorum
merkezci' Alıntı:Aziz Nesin`in o sozune bende katilmiyorum cunku oran yanlis
arif09' Alıntı:bence şaçmalık olur..ben aydından yazıyorum..etrafımızda ve bu yörede 1948 den 1969 kadar olan wıllyz -tuzla model jeep " ler cok yaygın..çiftçinin işini bu araçlar görüyor..yeri geliyor traktörün çıkamadıgı yerlerı bu araçlar cıkıyor..böyle bu uygulama gelirse ..çiftçinin hali ne olur..? yüksek modelli araçlar ne kadar işlerini görür..tartışılır..
dopamin' Alıntı:Doğru oran nedir ?
''Sarsılmaz bir tüketim toplumu'' yaratmak için bayraktarlık yapanlar bu konuda da boş durmayacaktır..Eski araçlara klasik araba vergisi getirmek çiftçileri mazot fiyatlarından sonra vuracak ikinci mermidir.Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu düşünürsek , biz 80 li yılların araçlarını kullananları sağlam bir vergi beklediği kesindir..