1980 Jeep CJ-7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,881
Ynt: 1980 Jeep CJ-7

Hasan Bey hayırlı olsun kazasız belâsız kullanmanızı temenni ediyorum.Maşallah çok kıskandığım bir araçtı.Sizde kalmasına ayrıca bir sevindim diyebilirim.
Uzun zamandır yoktum.Sanırım iki seneye yaklaştı.Kaşıntı başladı bir cj alayım da yapayım da bineyimde gezeyim diyorum :smiley:
Bu arada Tuncay Bey aracı sattı da hiç uğramıyor.Facebook'ta görüyorum motosiklete sarmış oda sanırım benim gibi :smiley:

Etiketler

ilkantek' Alıntı:
Hasan Bey hayırlı olsun kazasız belâsız kullanmanızı temenni ediyorum.Maşallah çok kıskandığım bir araçtı.Sizde kalmasına ayrıca bir sevindim diyebilirim.
Uzun zamandır yoktum.Sanırım iki seneye yaklaştı.Kaşıntı başladı bir cj alayım da yapayım da bineyimde gezeyim diyorum :smiley:
Bu arada Tuncay Bey aracı sattı da hiç uğramıyor.Facebook'ta görüyorum motosiklete sarmış oda sanırım benim gibi :smiley:

Teşekkürederim temennize... Allah size daha iyilerini nasip etsin...Tuncay abiyi facebooktan takip ediyoruz TÜRKİYE'yi bıraktı yurt dışında turlarda...En kısa zamanda CJ gezisi yapmamız lazım :smiley:

Sizide yeni CJ'niz ile bekliyoruz... ;)

Bu arada CJ kışlık haline çevirdim. Antifiriz yağları ön takım rotlar mafsallar değişti. Genel kontrölü yapıldı.Benzin hortumları yenilendi.Kuru yağlaması yapıldı.

Geçenlerde Kayışdağında artikülasyon denemesi yaptım gayet başarılı idi 35 ler ile ;)

381143_10150406182903256_546958255_8535510_253978270_n.jpg

301520_10150334481363256_546958255_8153446_899689219_n.jpg

helezonlar böyle esanemiyor.. bir defender bu taşa çıksa devrilir ;D bu arada 4.2 motora enjeksiyon kiti atıp sıralı sistem lpg ile 35-40 krş tüketim mümkün ;D

jeep' Alıntı:
helezonlar böyle esanemiyor.. bir defender bu taşa çıksa devrilir ;D bu arada 4.2 motora enjeksiyon kiti atıp sıralı sistem lpg ile 35-40 krş tüketim mümkün ;D

:smiley: Abi CJ bu ne yapsa yeridir halen yarışlarda birinci gönüllerde birinci... V8 ne zaman yapıyoruz CJ leri :smiley:

Video linki...

http://www.youtube.com/watch?v=gso3b75xxs8&feature=feedu

CJ çok güzel olmuş ellerinize saglık..amörtisör olarak ne kullanıyorsunuz paylaşırsanız memnun olurum..

Geçtiğimiz haftasonu KIRMIZI'ya direksiyon pompası ile direksiyon arasındaki çanlı olan üniteyi orjinal amerikan her iki tarafı mafsallı Have Duty - Ağır hizmet ünitesi ile değiştirdim...

Motor yağı ve filtreleri değişti...

ELİNİZE SAĞLIK. YAKIN VADEDE Bİ CJ ALIP UZUN VADEDE BUNA YAKIN Bİ HALE GETİRME NİYETİM VAR :smiley: BANADA NASİP OLUR UMARIM :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR