1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,346

Etiketler
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Tam bende bunu soracaktım :D
Evet Hardtop'ı taktım sonunda kapılar falan oturdu... Bir başka oldu görünüşü doğrusu...
Rengini gövde rengine (Beyaz) çevirmeyi düşündüm ancak büyük gövdede çok çiğ durur gibi geldi siyah kontrast oluşturup daha bi gösterişli olur kanaatindeyim...

peynirci09' Alıntı:
selamlar bende mavi cj8 fotolarınıda yakında paylaşacağım ama bi sorum olacak. ruhsatta mavi yazıyo ben fiber kabinimi montalatacağım sizin ruhsatta kabin veya rengi belirtiliyormu tüvde sorun cıkarmı? lütfen yardımcı olun

bu konuda tüv purosedüründe sıkıntı yok cj leriçin sıkıntı yaşayana raslamadım şindiyekadar
ama sadece harttap SİYAH oldugunda sıkıntı yok buna dikkat edin

Asıl sizin LPG tankı nerede?
Bendekini arka koltuğun altına takmışlar ve TÜV istemedi koltukları öne kaydırmak zorunda kaldım şimdide bagaj magaj kalmadı...
Marmaris'te bütün cj8 lerde sağ yanda uzunlamasına ben arka tampon ve benzin deposunun arasına düşündüm ama 60'lık sığmadı...
Ayrıca tesisatı yapan arkadaşımın bir türlü içine sinmedi...
Yardımcı olurmusunuz... Marmaris'teki arkadaşlar TÜV'de sıkıntı yok derler...

paylaşım için teşekkürler yarın kabini mat siyaha boyatacağım ayrıca plakam da bugün 09 oldu!!:smiley:

lpg aracın içinde arka koltugun arkasında 60 lt tüp tank ama ben bagajdan sikayetci deyilim yeterli bana
aracın altına koymayın bence çok sorun çıkıyo benim cj 5 araç altındaydi çamur pislik su hep şamandramı bozuyodu
dert. can güvenligide zayıf
arazide taşa falan gelebilir kasılabilir

evedilaz' Alıntı:
evet arkadaşlar bu garajdan uzun zamandır çekiç seslerigelmemesine şaşırmış olsanızgerek
çalışmalarımıza tam gaz devam sanmayın yatıyoruz
yeni sentetik halatlı POWER marka vinçlerimiz geldi ve hızlı bir montaj aşamasına geçdik ikiz kardeşimizle beraber yeni vinçli karelerimizi paylaşalım
piyasa emsallerinde çelik halatlı vinç fiyatlarından bile ucuz bir maliyeti oldugunu ayrıca bilmenizi isterim sentetik halatın nakadar güvenlioldugunu belirtmeme gerek yoktabiki dimi vinç konusunda niyetli arkadaşlara tavsiye ederim
çok yakışı oldular beeeeeeee
yeni vinçler başka bir hava kattı kardeşlere
vin001.jpg
vin002.jpg
vin003.jpg
vin004.jpg
vin005.jpg
vin007.jpg
vin006.jpg

evedilaz' Alıntı:
lpg aracın içinde arka koltugun arkasında 60 lt tüp tank ama ben bagajdan sikayetci deyilim yeterli bana
aracın altına koymayın bence çok sorun çıkıyo benim cj 5 araç altındaydi çamur pislik su hep şamandramı bozuyodu
dert. can güvenligide zayıf
arazide taşa falan gelebilir kasılabilir

Teşekkür ederim; sanırım ben de içeride tutucağım...
Bu arada Sizinki gibi bir sepetle bagaj sorun olmaz tabii :D
Nasıl gidiyor çadır için platform çalışması?
Kolay gelsin

tavan çadırı menteşeler 1 2 gün önce geldi neden menteşelerde bukadar takıldık derseniz biz alttan destek düşünmüyoruz yükü menteşeler taşıyacak rulmanlı özel bi menteşe tasarladık özel yapıldı geldi ve aleminyum iskelet hazırlandı döşemecimle istişariler yapıldı parmakla gösterilecek bi çalışma olacak yarın öbürgün kumaşı alınacak döşene 2 gün sürer sanırım hem yazlık hemde kışlık olarak kullanılabilecek çok kullanışlı bi model üzerindeyiz 40 kg cşvarı agırlıgı olacak sanırım
bir nevi numune olacak elimizdeki imkanlarla orjinalinden daha fonksiyonlu bimodel bile çıkarta biliriz
hatta elektrikli açılan kapanan bi model üzerinde çalışıyoruz
talep oldugu takdirde istenilen özellikde üretim yapılacakdır fiyatana şaşıracaksınız bedavadan az paglı olacak

bir solukta baştan sona okuduğum bir konu.. elinize sağlık. hayırlı olsun aracınız..

evedilaz' Alıntı:
tavan çadırı menteşeler 1 2 gün önce geldi neden menteşelerde bukadar takıldık derseniz biz alttan destek düşünmüyoruz yükü menteşeler taşıyacak rulmanlı özel bi menteşe tasarladık özel yapıldı geldi ve aleminyum iskelet hazırlandı döşemecimle istişariler yapıldı parmakla gösterilecek bi çalışma olacak yarın öbürgün kumaşı alınacak döşene 2 gün sürer sanırım hem yazlık hemde kışlık olarak kullanılabilecek çok kullanışlı bi model üzerindeyiz 40 kg cşvarı agırlıgı olacak sanırım
bir nevi numune olacak elimizdeki imkanlarla orjinalinden daha fonksiyonlu bimodel bile çıkarta biliriz
hatta elektrikli açılan kapanan bi model üzerinde çalışıyoruz
talep oldugu takdirde istenilen özellikde üretim yapılacakdır fiyatana şaşıracaksınız bedavadan az paglı olacak

Naçizane tavsiyem çadırı çift katlı yapmanız böylece hem içeride terlemeyi önlersiniz hem de iklim şartlarına karşı daha yalıtkan olur...
Fiyatın bedavadan az pahalı oluşu çok cazip geldi :D Koay gelsin

bizde kankamla tavana bişeyler düşünüyoruz. ayrıca geçtiğimiz pazar ilk arazi deneyimimiz oldu!ilk defa kendi aracımla arziye çıktım çook zevkliydi.helal olsun dedim davşanıma verdiğim paraya. video ve fotoları paylaşırım.
bu arada bende polyester kabinimi taktırıyoruym zımpara yama yerleri yapılıyor ayrıca tavan için 3 tana atkı yaptırıyorum içten ve dıştan üzerine çok bişey koymasakta madem yapıyoruz sağlam olsun.! sizin tavanı da merak ettim bi bakalım eğer dediğiniz gibiyse 2 tane biz alabiliriz.

bu mavişde benim davşan! diğeri kankamın.
4 TEKERSİN ÇOK ŞEKERSİN!

SDC11726.jpg

nihayetinde çadır için mazemeleri tamamladık termal bir çadır kumaşı geldi rengi süpriz ama deli olacak emsalsiz farklı ve hoş bir kumaş fermrlarımız camımız tülümüz herşey hazır sıra imalata geldi en kısa zamanda inşaata başlıyacagız
bizi izlemeye devam edin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR