evedilaz
cj hayatdır
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu
bir sorun çıkmaz bendede siyah araç yeşil yazmakta rahatolun
bir sorun çıkmaz bendede siyah araç yeşil yazmakta rahatolun
peynirci09' Alıntı:selamlar bende mavi cj8 fotolarınıda yakında paylaşacağım ama bi sorum olacak. ruhsatta mavi yazıyo ben fiber kabinimi montalatacağım sizin ruhsatta kabin veya rengi belirtiliyormu tüvde sorun cıkarmı? lütfen yardımcı olun
evedilaz' Alıntı:evet arkadaşlar bu garajdan uzun zamandır çekiç seslerigelmemesine şaşırmış olsanızgerek
çalışmalarımıza tam gaz devam sanmayın yatıyoruz
yeni sentetik halatlı POWER marka vinçlerimiz geldi ve hızlı bir montaj aşamasına geçdik ikiz kardeşimizle beraber yeni vinçli karelerimizi paylaşalım
piyasa emsallerinde çelik halatlı vinç fiyatlarından bile ucuz bir maliyeti oldugunu ayrıca bilmenizi isterim sentetik halatın nakadar güvenlioldugunu belirtmeme gerek yoktabiki dimi vinç konusunda niyetli arkadaşlara tavsiye ederim
çok yakışı oldular beeeeeeee
yeni vinçler başka bir hava kattı kardeşlere
evedilaz' Alıntı:lpg aracın içinde arka koltugun arkasında 60 lt tüp tank ama ben bagajdan sikayetci deyilim yeterli bana
aracın altına koymayın bence çok sorun çıkıyo benim cj 5 araç altındaydi çamur pislik su hep şamandramı bozuyodu
dert. can güvenligide zayıf
arazide taşa falan gelebilir kasılabilir
evedilaz' Alıntı:tavan çadırı menteşeler 1 2 gün önce geldi neden menteşelerde bukadar takıldık derseniz biz alttan destek düşünmüyoruz yükü menteşeler taşıyacak rulmanlı özel bi menteşe tasarladık özel yapıldı geldi ve aleminyum iskelet hazırlandı döşemecimle istişariler yapıldı parmakla gösterilecek bi çalışma olacak yarın öbürgün kumaşı alınacak döşene 2 gün sürer sanırım hem yazlık hemde kışlık olarak kullanılabilecek çok kullanışlı bi model üzerindeyiz 40 kg cşvarı agırlıgı olacak sanırım
bir nevi numune olacak elimizdeki imkanlarla orjinalinden daha fonksiyonlu bimodel bile çıkarta biliriz
hatta elektrikli açılan kapanan bi model üzerinde çalışıyoruz
talep oldugu takdirde istenilen özellikde üretim yapılacakdır fiyatana şaşıracaksınız bedavadan az paglı olacak