1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,354

Etiketler

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

evet arkadaşlar bupurojeyle ilgili bir açıklama yapmak istedim özeldengelen mesajlarada burda cevaplamak istedim
satarmısın sorusundan başlıyalım satarmıyım satarım tabi neden satmıyım
ama kıymetini bilecek birine fiyatını elini vicdanına faturaları önüne koyupda kendisi belirleyecek birine satarım
zaten yakınzamana kadar ilanıvardı kaldırdım gene koyarım yeni purojeler bana keyif veriyor yoktan varetmek güzel.
hee tabi eklenen donanımlar ekipmanlar eski fiyatına yansıyacaktır herdaim işine gelirse alıcının gitsin 5 binede cj var gönülişi

öncelikle benimbu araç ilk cj deyil 4 5 yıl
öce bir cj aldım kısa zamanda sattım 3 yıl önce birtane 74 cj aldım marmaristen namı deger kara uşak çok emekverdim ve geçen sene 8 ayda bu cj aldım rizeden ve ocak ayında cj 5 imi didime sattım
cj 5 den enson tekirdag isof etkinliginde anladımki yollarımızı ayırmamız gerek arazi offroad olarak sıkıntı yok yaramaz çocuk misali beni satıncayakadar yolda bırakmadı ama iç hacmi isteklerime vevap vermemeye başladıgını anladım
tıkış tıkış olması canımı sıkıyodu ve bu aracı ferah iç hacmi ve uzun yol rahatlıgı için tercih ettim iykideetmişim
tavan sepetine ihtiyaç duydum neden purojenin ilerleyen aşamalarında tavan çadırı olacak ön kısımda
yani bu araçı hazırlarkem alt yapı olarak 4x4 konfor olarak da hem kusursuz arazi performansı hem sorunsuz uzun yolalabilecekbir kamp aracıydı istegimiz
çalışmalar daha bitmedi winç önümüzdeki ay geliyor sentetik halatlı wincımız eklenecek
rahat bir zamanda tavan çadırı çalışmasına başlamayı pilanlıyorum
ve böyle devamedecek bitmezbu cj tutkusu bende

jeepcjormanlsahili039.jpg
jeepcjormanlsahili028.jpg
jeepcjormanlsahili013.jpg
jeepcjormanlsahili001.jpg
jeepcjormanlsahili003.jpg

Mesajlarıma ancak bakabildim...
İst.'e gelirsem mutlaka rahatsız edeceğim Seneye gelmenizi de dört gözle bekliyorum, misafir etmek isterim...
Aracı satabileceğinizi pek sanmıyorum bu kadar gelecek proje varken aklınızda :smiley:
Harika bir şey oldu gün be gün... Darısı başıma benim için harika bir örnek; daha başka da örnekler de var bu sitede
Siteye üye olduğuma inanın çok mutluyum çok kısa sürede inanılmaz faydalı şeyler öğrendim...
Ve sitedeki herkesin, bir kar güdmeden birbirine yardımı takdire Şayan gerçekten...
Kuranlarında, böyle geliştirenlerinde ellerine sağlık...
Yeni ayrıntılı resimlerinizi ve geliştirme projelerinizi dört gözle bekliyorum...
(araçiçi resimlerinizi bekliyorum)Sağlıcakla...

evet arkadaşlar bu garajdan uzun zamandır çekiç seslerigelmemesine şaşırmış olsanızgerek
çalışmalarımıza tam gaz devam sanmayın yatıyoruz
yeni sentetik halatlı POWER marka vinçlerimiz geldi ve hızlı bir montaj aşamasına geçdik ikiz kardeşimizle beraber yeni vinçli karelerimizi paylaşalım
piyasa emsallerinde çelik halatlı vinç fiyatlarından bile ucuz bir maliyeti oldugunu ayrıca bilmenizi isterim sentetik halatın nakadar güvenlioldugunu belirtmeme gerek yoktabiki dimi vinç konusunda niyetli arkadaşlara tavsiye ederim
çok yakışı oldular beeeeeeee
yeni vinçler başka bir hava kattı kardeşlere
vin001.jpg
vin002.jpg
vin003.jpg
vin004.jpg
vin005.jpg
vin007.jpg
vin006.jpg

evet bunun yanı sıra devameden çalışmalarımız var tabiyki egzoz komple sıfırdan yapıldı 63mm baslanmaz borudan harika bir homurdanış elde ettik yarın son halini alacak
devam eden kendi tavan çadırı purojemin menteşeleri geldi sonunda tüm mazemeleri hazır sadece gerekli olan zaman onuda edinince toplayacagım
yeni webosto siparişi verildi hem seyir halinde hemde tavan çadırında uyurken çok keyifliolacak

evet arkadaşlar bir cjde hayat biter ama purojeler bitmezemin olun

Hocam araçlarınız çok güzel güle güle kullanın...

Kolay gelsin; gene döktürmüşsünüz... rica etsem vinçin fiyatını paylaşırmısınız? Bu arada bir jandarma kupa buldum kapıları ile beraber :smiley: Bayramdan sonra takacağız...
Görüşmek üzere...

selamlar bende mavi cj8 fotolarınıda yakında paylaşacağım ama bi sorum olacak. ruhsatta mavi yazıyo ben fiber kabinimi montalatacağım sizin ruhsatta kabin veya rengi belirtiliyormu tüvde sorun cıkarmı? lütfen yardımcı olun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR