1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,877

Etiketler
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

gerçekten süper olmuş, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. bol çamurlu geziler diycem ama insan bunu araziye sokmaya kıyamaz. tente harika. best-top a okadar para vermeye değmez eğer ülkemizde böyle yapıyorlarsa diycem ama bunun fiyatını bilmiyorum, kaça maloldu acaba?

sinan54' Alıntı:
aracınız güzel olmuş Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

gezenmen' Alıntı:
gerçekten süper olmuş, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. bol çamurlu geziler diycem ama insan bunu araziye sokmaya kıyamaz. tente harika. best-top a okadar para vermeye değmez eğer ülkemizde böyle yapıyorlarsa diycem ama bunun fiyatını bilmiyorum, kaça maloldu acaba?

teşekkür ederim, sağolun.

ilk izlenimim gayet olumlu, ancak bazı sorunlarda var. izmirdeki ustam 35 likler sığsın diye tadilat yaparken çamurluğu genişletmişti, ön koltukları biraz öne almıştı, çine deki ustamda koltuklara yeni iskelet yapıp sünger, vs koltukları biraz yükseltmiş. daha önce hiç sıkıntı yokken şimdi araca inip binerken direksiyon simidine takılıyorum, zor oluyor. en kısa zamanda bi çare bulacağız.

dscf1223o.jpg

dscf1225t.jpg

Çağla hocam emeğinize sağlık gerçektende muhteşem işçilik..Yalnız sölemeden geçemeyeceğim aracın göz zevkime hitap etmeyen beğenmediğim tek yer arka dodikleri.. Keyifle binin çağla hocam :smiley:

harika çalışma güle güle kullanınız

lpg için silindir kapağını söküp siboplara çelik yuva yapılsa arac daha form da olacağına inıyorum

İbrahim35' Alıntı:
Çağla hocam emeğinize sağlık gerçektende muhteşem işçilik..Yalnız sölemeden geçemeyeceğim aracın göz zevkime hitap etmeyen beğenmediğim tek yer arka dodikleri.. Keyifle binin çağla hocam :smiley:

iyi dilekllerin için teşekkür ederim, aklın yolu birdir, dodikler benim de hiç hoşuma gitmedi, ama daha önce dediğim gibi ustamın bende o kadar kredisi var. ankara da dingilleri cj 8 dingilleri ile değiştireceğiz, böylece iz genişliği yaklaşık 14 - 15 cm daha artacak, arkasından dodikleri değiştireceğiz, böylece bu problemden kurtulmuş olacağız. ayrıca şapkalı aksa ve tekerlek flanşına gerek kalmayacak, son olarak jantlarına yenileriyle değiştirdik mi bu iş tamamdır :smiley:

feyzullah efe' Alıntı:
harika çalışma güle güle kullanınız

lpg için silindir kapağını söküp siboplara çelik yuva yapılsa arac daha form da olacağına inıyorum

çok sağolun, teşekkürler.

sıra lpg montajına gelince forumdaki arkadaşlardan yardım isteyeceğim zaten. sizin bu konudaki önerilerinizi daha önce başka başlıklarda okumuştum, ve dikkatimi çekmişti. motoru güzelce bi açalım, bakıcaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR