1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,915
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

teşekkürler, maalesef aracın genel bi fotosu yok, haftaya büyük ihtimal izmir e gideceğim, hem aracın durumunu göreceğim hem de boya konusuna kesinlik kazandıracağım.

daha önce belirttiğim gibi ateş kırmızısı veya şeytan kırmızısı üzerinde duruyorum. yeni peoguet ve volvo modellerinde çok güzel kırmızılar dikkatimi çekiyor, sizin de tavsiyelerinize açığım.

Etiketler

Çağla bey allah size sabır versin ben iki senedir keyifle kullanıyorum ama çok meşakkatli bir süreç içindesiniz ama bittiğinde gezmek harika bir duygu size tavsiyem yükseltmeyi makasları defransiyel üstüne almanız o zaman 35 lastik sorun çıkarmıyor. ama safların boyları kısa kalabilir

8.jpg

Şafta dikkat ettimde onuda yeniden yapılmıştı .
<dikkat 35 lastiklerle en uyumlu şanzıman t 18 4ileri şanzımandır imkanın musayitse şimdiden taktır. Ben iki kere masraf etmiştim.

7.jpg

teşekkürler Ali bey. makasları yukarı alma konusunda karar verirken forumun garaj bölümünü inceledim, ve SOA uygulayanların çoğunun memnun kalmadığını gördüm. deneme yanılma yönteminden ziyade deneyenlerin yorumları benim için referans oldu.

siz de denemişsiniz ve memnun kalmışsınız. biraz daha araştırmalıyım.

şimdi dikkat ettim lastiklerimiz bire bir aynı galiba.( maxxis 35 x 13.5 x 15 ) sizin lastikler hakkındaki olumlu olumsuz yorumlarınız nelerdir?

Selamlar lastiklerimiz aynı lastikler su geçişi ,kar,(havayı35 bar olarak), kumda çamurda ,balçıkta ,kayada çok iyi tek kütü tarafı yagmurlu havda biraz kayması normalde 25 30 bar hava çok ideal.

_MG_0303.jpg

_MG_0313.jpg

_MG_0549.jpg

Evet nedeni ise 35 olması resimdeki batan pajeroda 33 var o batıyor bu lastikler bizim araçlarımızın yere temasını geniş yüzeye yayıyor zaten araç hafif hiç zorlanmadan devam.

33460006.jpg

sağdan soldan iyi kötü çok şey duyuyordum, bu lastikleri bizzat kullanmış birisi olarak yorumlarınız içimi rahatlattı, sağolun ali bey.

kum hafiften ıslaksa azda olsa batıyo dun gece basıma geldi :smiley:
asvaltta cok fazla uğultu yapıo.
ıslak bi betonda sıfır bile cizebilirsin bu lastiklerle ıslak beton buz etkisi yapıo :smiley:

araç kaportadan çıktı, bugün boyacıya verildi. boya ustası yaklaçık 15-20 gün sonra işi teslim edebileceğini söyledi. zaten çok uzun süre beklediğimden acele etmedim. tamam dedim. bu arada hala tam kararı verebilmiş değilim. ateş kırmızısı veya şeytan kırmızısı. aracın rengi konusunda da tavsiyelerinize açığım.

Bunca zahmet eziyet o kadar uğraştan sonra hiçbir şey denmez size ikiside şahene olur birine boyatın baştan sona okudum çok güzel bi araç çıkçak umarım sonunda,

güzel görüşleriniz için teşekkürler.

bugünlerde fırsat buldukça araba bayilerine gidip renkleri inceliyorum. tabi o renkler cj de nasıl durur kestirmek zor oluyor. araca bir parça aldığınızda hoşunuza gitmezse başka bir çözüm bulmak çok sıkıntılı değil ama rengi beğenmezseniz işiniz gerçekten zor. efsaneyi geri döndürürken burada böyle tıkanacağım aklıma gelmemişti çünkü en basit adım gibiydi. boya. ama araçta yapılan va yapılacak onca iş varken bu adam burada niye böyle sorun yaşıyor derseniz cj nin tam anlamıyla içime sinmesini istiyorum. nasıl olsa biraz daha vaktim var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri