1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,869

Etiketler
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

izmir den bi arkadaşıma rica ettim yarın yeni resimler çekip gönderecek, gelicek resimleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

gezenmen' Alıntı:
bir şey daha, blok çatladığı için yeni motor almışsınız. dikiş attırmayı denemediniz mi? ve tapalar atmamış mı?

saygılar, kolay gelsin.

blok boydan boya çatlamış, dikiş attırmayı bende düşündüm ancak, yapılacak işlem sadece dikişle sınırlı kalmayacaktı, daha değişik işlemler de yapıllmak zorunda kalacaktı ve garantisi yoktu. aracı izmir e getirince de madem herşeye sıfırdan başlıyoruz motor da nasibini alsın dedim. dikiş masrafı ile yarım motor arasında fiyat olarak ta öyle büyük bi fark yok.

bloktaki tapalar motorun sigortası ama pastan küften kaynak gibi oluyor. demek ki arada bir tapaları da kontrol etmek çok faydalı.

1001110pp.jpg

resimlerde yok ama taban saçı, yan saçlar ve bazı parçalar kaporta ustası tarafından yeni basılan saçlarla değiştirildi.

img9109w.jpg

img9108a.jpg

cam çerçevesi işi sıkı olmuşa benziyor, ustaya bravo. kporta parçaları satılıyor, hatta komple kupa satılıyor ama çok pahalı. normal bir cj5 fiyatına kupa var, hiç mantıklı değil.

sizin usta gibi ustalar seri olarak böyle parçalar üretebilse çok müşterisi çıkar.

haklısınız o ayrı bi problem. cerçeve benim de içime sindi . istediği zaman usta iyi işler çıkarabiliyor. önemli olan bitiğinde nasıl olacak.

Selamlar Cagla bey,

Oncelikle buyuk gecmis olsun Sizi Umutla bekleten o Ustadan kurtulusunuza ve Yeni Ustanizda Hayirli olsun yaptigi isleride gorunce ne iyi etmissinizde bu Ustaya gelmissiniz demeden gecemeyecegim Ustaya Takdir Bravo cok kisa zamanda guzel isler cikartiyor Heyecanla takip ediyorum kendimde 1 CJ 5 toplama asamasindayim CJ den hic bilgisi olmayan Ustalarimla yavasta ilerlesek anlatilani iyi dinleyerek heyecanla isi ele aliyorlar guzelde is cikartiyorlar cok Memnunun Sagolsunlar.
CJ ci Arkadaslara heleki bitik durumdaki CJ lere Hayat veren Arkadaslara Kolay gelsin ve ALLAH Sabir versin diyorum.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

slm lar emeğinize sağlık çok güzel olmuş son halinide sabırsızlıkla bekliyoruz

sizi 3 sene uyutup oyalayan usta taklidi kişinin adını, yerini söyleseniz de başkalarının da canı yanmasa... aslında nasıl ki tavsiye edilen kişiler var servisler bölümünde, bir de tavsiye edilmeyenler yazılırsa iyi olmayanlar piyasadan otomatikman silinir... kolay gelsin...

öncelikle hayırlı olsun yeni uğraşınız. Bazı ustalar insanı katil eder. Ben çok işi yarıda bıraktırıp, kendim yapmışımdır.

35 lastik için 4.10 oran tercih etmişiniz. Acaba şanzıman nedir? Birde kaporta tamamlanmadan arka çamurluklar için geniş dodik bulup biraz kesme işlemi yapmanız gerekebilir.

Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri