Ynt: 1977 Model Cj5 için Yazlık Sac Kapı Aranıyor
ben gecenlerde konsolu kaplatmak ıcın bır dosemecıye gıttım adam ben bunun tentesınden cok yaptım falan demeye basladı bende zarf attım ne kadara yaparsın boyle birsey dedim 1500 liradan bahsetti
peki dedim içinin rahatca katlanabılen demirlerini arka ve arka yan camların rahatca cıkarılıp oyle kullanılması ıstendıgınde 10 sanıyede yarım kapı kalmasını nasıl yapıcaksın ben hepsini yaparım dedi tamam dedim al sana jeep yap hadi ama aynısı olmazsa tek kuruş vermem tentenide takmam jeep e dedim yan cizmeye basladı
demem oki hadi tente kısmını yaptı diyelim birebir içinin borularını gerdirme tertibatını yapmaları cok zor
onsuzda tente kamp çadırı gibi sallanır durur heleki yüksek hızda hiç düşünemiyorum
tabi sonucta karar senin ben sadece besttop un ne kadar kullanıslı oldugunu anlatmak istedim ayrıca el yapımı tenteler sanırım ankara hurdacılar sitesinde bulunabilyor rauf ustada vardır, kapı da olabılır onda. servısler bolumunden ahir oto ya bakabilirsin bi ara konus çok eski bir cj cidir sadece cj ye baktıgından her türlü parça oluyor