1977 Model Cj5 için Yazlık Sac Kapı Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onurkardelen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,426

onurkardelen

Yeni Üye
arkadaslar ılk once herkeze kazasız we belasız surusler dılyorum benım cj yazlık 2 adet sac kapı arıyorum ıkıncı elde olsu olur saygılar..

Etiketler

Ynt: 1977 Model Cj5 için Yazlık Sac Kapı Aranıyor

walla ozan gelıs gıdıs öle olucak sanırım ama 2 gun once sanayı sıtesınde bı abımız ben yaptm aynısından gecen hafta bızım burda baska bır ılceden gelmıs 3 gunde orjınal bestop yapmıs bırebır dıo begenmezsen para werme benden olsun dıo o kadar ıddalı yanı bu konuda eger bu konusmalara karsı harbıdende yaparsa steden olmayan butun arkadaslara yaptırırızz :D

onur bukadar iddalı bi tenteyi sana usta kaça dikecek merak ettim
benim tanıdıgım tüm cj binicileri bestop tan vaz geçme der. umarım iyi bi sanatkara denk gelirsin yoksa naylon muşamba germesi çıkar oryaya
kullanılan mazemenin çok önemi var bestop degişik bi mazemeden dikilmiş nefes alan bi kumaş . buranda kışın motor ve kalirüfer sıcagıyla oluşan buharın önüne geçemezsin
sonucu bekliyoruz çok detaylı resimler istiyoruz ustana belirt becere bilirse fiyatta uçmassa çok müşteri kazanır benide listeye yazsın 1 cj5 1 de yeni topladıgım cj 6 için 2 tente ben bestap alıcaktım ama senin sonucu görelim bakalım

cok ıddalı konustu bana hatta cuma gunu elınde bı tane suzukı samurayı wardı olmadı yarın o suzukının resımlerını cekıcem sıteye koyucam en azından suzukıde yaptıgı ıscılıgı gorup bı yorum yapabılırız ama abmız o kadar cok paracı bı ınsan degıldır hafıf kavadan kırıktır kendılerı canı ıstedımı neler yapıo gormen lazım

umarım istedğin gibi olur. bu arada besttopun fiyatı sıfır 2500 e alınabılıyo onu goz onunde tutarak yaptır tenteni
senin usta bu fiyata yaklasırsa ben hemen besttop al derim

naptın sen ozan ya ben acaba 600 bıtıreblırmıyım dıe dusunuyorum :D ne 2500 tl ozan

suziki ile cj çok farklıdır sakın kıyaslama cj çok daha detay içerir açılır pencereler kapı camları vs vs cj için verilen fiyat nedir
bu arada besttopun fiyatı sıfır 2500 e alınabılıyo onu goz onunde tutarak yaptır tenteni
senin usta bu fiyata yaklasırsa ben hemen besttop al derim bu fiyata tüm iskelet kapılar çerçece ve cam çıtaları dahildir unutmayın kutu içerisinde komple set olarak ital direk araca monte ediliyo

walla sen adamın ıscılıgını daha tam olarak gormedıgın ıcın bu sekılde yaklasa bılırsın benım cj ustunde hıc bı sey yok tu 1.35 genıslık 2.20 yanları acık olanı bıle 20 tl yaptı yanı dusun bunun ıcınde germesı ıcın ıpı war delıkler yrtılmasın dıe araya demırden bı sey koyuyon hepsını getım dıkıyo we ustune takıyo sen dusun gerısını adamın sentesı kacık bıraz

ben gecenlerde konsolu kaplatmak ıcın bır dosemecıye gıttım adam ben bunun tentesınden cok yaptım falan demeye basladı bende zarf attım ne kadara yaparsın boyle birsey dedim 1500 liradan bahsetti
peki dedim içinin rahatca katlanabılen demirlerini arka ve arka yan camların rahatca cıkarılıp oyle kullanılması ıstendıgınde 10 sanıyede yarım kapı kalmasını nasıl yapıcaksın ben hepsini yaparım dedi tamam dedim al sana jeep yap hadi ama aynısı olmazsa tek kuruş vermem tentenide takmam jeep e dedim yan cizmeye basladı
demem oki hadi tente kısmını yaptı diyelim birebir içinin borularını gerdirme tertibatını yapmaları cok zor
onsuzda tente kamp çadırı gibi sallanır durur heleki yüksek hızda hiç düşünemiyorum

tabi sonucta karar senin ben sadece besttop un ne kadar kullanıslı oldugunu anlatmak istedim ayrıca el yapımı tenteler sanırım ankara hurdacılar sitesinde bulunabilyor rauf ustada vardır, kapı da olabılır onda. servısler bolumunden ahir oto ya bakabilirsin bi ara konus çok eski bir cj cidir sadece cj ye baktıgından her türlü parça oluyor

onur ben toptanda alırım :smiley:) ustan iddalı konuşmuşda hep derim konuşmak başka yapmak başka ben 1000 ytl vereceğim besttop un süper top modelini yapsın ve anında 1000 tanede sipariş vereyim diyeceğim :smiley:)) sitededilerde şahit olsun aynı kalite aynı malzeme olaçak sebebide şu kız gibi başkadır kız başkadır onur :smiley:) der en kısa zamanda tenteni görmek isterim ben ünal abin :smiley:

abı ıyı aksamlar saygılar ılk once yenı yılın kutlarım walla bende sasırdım o kadar cok ıddalı konustukı bende sasırdım sımdı elınde 2 tane suzukı samuraı war ondan onceden bızım burdakı bı ılcedekını yapmıs bakalm bende en kısa zmanda yaptırıcam tenteyı eger ıddalı konustugu kadar guzel olursa nıye olmasın kı abı sen okey dedın mı ben resımlerı atıgımda atlar gelırsın burda konusulur oda okey derse hemen hallolur

artı benım bı kaybm olmucak cunku begenmezsen para almıcamda dedı onu yazmayı unuttum abı msnden konusuruz bu konu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR